reklama
 
ohodnotit

Temný přístav

Dark Harbor

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Temný přístav

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2011
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2011
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2012
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2012
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2008
petra244
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2009
friday
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
punki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2009
Mirdule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47519minih47519Děs přichází z hlubin (1980) 
Humanoids from the Deep n
minih47799minih47799Panika (2001) 
Flying Virus n
minih30517minih30517Pět dní jednoho léta (1982) 
Five Days One Summer n
minih14231minih14231Nezbedný bakalář (1946) 
Nezbedný bakalář n
minih40036minih40036Bobby Jones: Odpal génia (2003) 
Stroke of Genius n
minih141200minih141200Sniff a zloděj (2010) 
Snuf de hond en de ijsvogel n
minih11383minih11383Letní příběh (1996) 
Conte d' ete n
minih59155minih59155Max Havoc: Dračí kletba (2004) 
Max Havoc: Curse of the Dragon n
minih74446minih74446Zelený lučištník (1961) 
Der grüne Bogenschütze n
minih55615minih55615The Incredible Hulk (1978) [TV seriál] 
The Incredible Hulk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - curil
6   - Lienocka22
8   - vojtam
7   - Yontalcar
8   - Kycky
6   - skukum
7   - Tominko
6   - petra244
7   - friday
8   - punki
7   - Mirdule
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.509/0.473