Zari
ohodnotit

Temné hlubiny

Black Water

Další název:
Submerge; Submerged
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
105 minut

Komentáře k filmu Temné hlubiny

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
cmelak598
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Reinkarnace se povedla
Co očekáváte do dostanete.   Van Damme je stále ve střehu   a bojuje s kde kým. Naproti   tomu Lungren sedí v kovové   cele a plně se projeví až   ke konci filmu. Nápad s   vězením na utajené ponorce   není kdovíjak originální   (Plán útěku) stejně tak   jak úplatní agenti CIA.   Celé do docela jede kupředu   a nějak zvlášť nenudí.   Možná, že jeden z důvodů   je přítomnost obou agentek,   zvlášť ta na správné   straně zákona je pěkná   figura.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.8.2019
Jean Claude Van Damme a Dolph   Lundgren opět spolu v jednom   filmu. Nikoli však proti   sobě. Tentokrát bojují   pospolu. Dějově tu opět   máme seznam agentů, hrátky   CIA, temné zákoutí ponorky,   jednoho agenta vedle druhého   a vcelku solidní příběh,   byť s motivy velmi známými,   neboť se celý koncept   odráží z toho nejlepšího   z filmů studia PM   Entertainment. Temný akční   thriller obsahuje vcelku   tvrdé dialogy, místy   nečekané zvraty a rychlé,   brutální a krvavé akční   scény, které však hatí   velmi jednoduchá bojová   choreografie. Na pováženou   je i tempo vyprávění. Až   neuvěřitelně se to táhne,   což je na pováženou hlavně   na konci příběhu před   finální akční scénou.   Centrem všeho dění je   samozřejmě Jean-Claude.   Dolph mu ve své roli jen tak   přizvukuje a to je asi tak   všechno. Pokud by jejich   fanoušci očekávali jejich   společnou akci, budou   zklamání. Celkově spolu   nejsou dohromady ani deset   minut. Snímek se tak   prezentuje spíše sladkým   průměrem a to ještě vlivem   sympatií k oboum   protagonistům. Jen tak pro   zajímavost, všiml si někdo,   že si tu se svým tátou   opět zahrál Kris Van Damme?
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.7.2019
"Máš kliku, střílel   slepými" - Tak to mi   stačí, ve filmu teče krev   proudem, mrtvých na desítky,   ale když jde do tuhýho,   objeví se slepé náboje. No   holky by bylo škoda, alespoň   se ve filmu vyskytovala   další třičtvrtě hodiny.   Nevím, spojení dvou   "vysloužilců"   akčního žánru není zrovna   šťastné. To je jako Arny a   Sly, taky žádná sláva.   Líbí se mi, jak se střílí   ze samopalů v ponorce, tam   zřejmě nehrozí nějaké   ohrožení pevnosti pláště.   Oba slavní si uhrajou svoje,   od toho je ta herecká   "škatulka".   Vzpomíná si někdo na   nějaký podobný akční   film, kde by nebyl úplatný   agent CIA, FBI nebo DEA,   příp. ATF? Už je to   zřejmě takový kolorit a   doufám, že ve skutečnosti   je to jinak. A nejen ve   Státech.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 10:10

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherná Amerika

09:30 - 10:20

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

09:30 - 10:55

35 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

09:20 - 10:30

45 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Katherine Lawrence

Lawrence Katherine

Lily Collins

Collins Lily

Naposled navštívené:
Katherine Lawrence

Lawrence Katherine

Lily Collins

Collins Lily