Duben
ohodnotit

Temná legenda 3 [Video]

Urban Legends: Bloody Mary

Další název:
Urban Legends 3: Bloody Mary
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
93 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Temná legenda 3
POZOR SPOILER

Na jednom z mnoha večírku nalijí kluci něco dopití třem dívkám. Mary jediná to nevypije, a jde s klukem ven, kde uvidí ty dvě, jak se je snaží dva kluci naložit do auta. Začne utíkat a další kluk ji dohoní. Když jej v zápasu kousne, praští ji tak, že následně zemře. On mrtvolu ukryje a nikomu nic nepoví. Takto je tato příhoda vyprávěna mezi děvčaty i nyní. Jsou to dvě kamarádky Samanthy Owensové, u které právě dnes přespávají. A mimo legendy o Mary, si také vyprávějí o tom, že pokud někdo řekne její jméno, přijde si pro něj. A ony to řeknou.
Když pak má David, Samantin brácha ráno holky probudit, děvčata nikde.
Je zburcována policie, ale nic nenaleznou. Až se zničehonic objeví samy. V jejich těle byly nalezeny stopy uspávacích prostředků.
David podezřívá Bucka, Rogera, Toma a další z party, ale nemá důkaz. Nato je Roger v solárku upečen jak husa.
Buckovu děvčeti, Heather Thompsonové, se zdá že z ní lezou pavouci, a Sam ji nalézá mrtvou. Také Tom Hoggins z Buckovy party je zabit.
Sam přemluví bratra, a jdou navštívit jednu z účastnic tehdejšího únosu. Ta tvrdí, že to vraždí duch Mary. A vybírá si děti těch, kteří tehdy byli do věci jakkoli zapleteni. Když Sam s bratrem navštíví Bucka, přizná se, že to byl jeho otec, kdo byl jedním z únosců v případě Mary. A Buck sám se opije a má děsivou vidinu. Následně je nalezen mrtev.
David jde znovu za Grace a ta jej naviguje do školního archivu. Zatímco tam hledá, má Sam opět další vidiny Mary v truhle. I ona pak přichází ke Grace, kde se dozví, že Mary chodí i k ní. Grace Sam dává úkol, aby Mary našla a pohřbila jí. Tedy její tělo. Ta tuší, kde je, a jde skoro najisto. Mezitím její bratr bojuje o život. Sam se podaří dostat mrtvolu až na hřbitov. Zde ji však čeká velmi velké překvapení. Sam bude nucena bojovat o život.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Temná legenda 3
Některé legendy nelze pohřbít.
Kruh se uzavírá. Děsem vám budou vstávat vlasy na hlavě. Režisérka Mary Lambert přichází s posledním dílem legendární strašidelné trilogie - TEMNÉ LEGENDY.
Na jednom z výročních studentských večírků se trojice bývalých spolužaček baví přeříkáváním různých zaklínadel a nechtěně tak probudí dávného zlého ducha. Ještě netuší, že pro někoho to bude mít smrtelné důsledky. Téže noci jsou uneseny gangem středoškolských frajírků, kteří se za svůj čin brzy dočkají spravedlivé odplaty. Jeden po druhém umírjaí krutým způsobem - přesně jako v příběhu "temné legendy". Je to všechno jenom školní vtípek dovedený do strašlivého extrému nebo opravdu Krvavá Mary vstala z hrobu, aby vykonala svou pomstu?
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Temná legenda 2 (2000)

 Temná legenda 2 (2000)
Temná legenda 2 n
Urban Legends: Final Cut
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: John Ottman

(pokračování)

Temná legenda (1998)

 Temná legenda (1998)
Temná legenda n
Urban Legend
Žánr: thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Jamie Blanks

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:15 - 09:45

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

6 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178292

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10