ohodnotit

Táta je doma

Daddy's Home

Další název:
World's Greatest Brad; Ocko je doma; Daddy's Home - Ein Vater zu viel; Tata kontra tata
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
31.3.2016

Komentáře k filmu Táta je doma

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 6
Venom_TomHardy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2019
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. V něčem   se při jeho sledování   můžete dokonce i poučit.   Například v tom, že   vždycky je třeba   rozmýšlet, protože to, co   uděláme v současnosti,   muže mít nějaký dopad v   budoucnosti. A taky v tom, že   není dobré se nad někoho   povyšovat jenom proto, že je   dobrosrdečný ňouma. Nad   tímto v podstatě varuje   výborná závěrečná   scéna, která vybízí k   pokračování, které   určitě vznikne. Jenom aby   dosáhlo kvalit jedničky.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2016
Daddy's Home
Slušná uletená komédia,   ktorú povyšuje na vyššiu   kategóriu hlavne neskutočný   sympaťák Mark Wahlberg. Inak   ide len o taký mix   nevkusného, vulgárneho a   šialeného humoru, ktorý ale   ja osobne mám veľmi rád a   vzhľadom na koniec by som   možno aj rád videl také   voľné pokračovanie (Aj keď   ak by to malo dopadnúť ako   Susedia 2 tak radšej ani   nie). Samozrejme vo filme je   ale aj pár nudných a   hluchých miest, ktoré v   konečnom dôsledku kazia   dojem z filmu (Samozrejme   žiaden extrém ale miestami   sa proste aj 5-10 minút   nezasmejete). Taký oddych na   jedno pozretie.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.1.2017
Story průhledné jako   vyleštěné sklo, jedno   klíšé za druhým a   především stokrát   viděné, ohrané. Jenomže   tenhle film má 2 tahouny a   tím je sebejistý komik W.   Ferrell a nabouchaný Marky   Wahlberg. Oba herce mám rád,   na oba se rád dívám a jsou   to především tito dva   pánové, kteří táhnou film   ze zašedlého průměru a   kapku vzhůru. Takže jo, je   to blbůstka, ale dobře se na   to dívá a člověk se i   pobaví.
petrusmev
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2016
Poněkud krkolomný scénář   s občas hluchými nudnými   místy, sem tam s dobrou   hláškou nebo dokonce vtipnou   scénou. Nemastný Mark   Wahlberg, takže Will Ferrell   se musí snažit na 120 %, aby   to aspoň za něco stálo.
giggle
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.4.2016
Nuda
Pro mě nuda. Takový ten typ   filmu, u nějž přesně   víte, co jak bude a nebude.   oblíbenec Ferrell vůbec   neladil ke krásné Lindě   Cardellinni, na Wahlberga   kromě svalů pohled taky nic   moc. Nejlepší na filmu byla   záverečná scéna, tam jsem   se i zasmála.
T2
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.8.2018
║Rozpočet   $50miliónov║Tržby USA   $150,357,137║Tržby   Celosvetovo $242,786,137▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $6,230,281║ Tržby za predaj   DVD v USA $9,299,311║   ďalšia americká bykovina   akých je už neúrekom,   povrchný humor si len ťažko   nájde odozvu u diváka,   záver mi to trošku   zachránil ale ináč strata   času /videl v kine: 35%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih62708minih62708Fighter (2010) 
The Fighter n
minih63535minih63535Američan (2010) 
The American n
minih51185minih51185Pařba ve Vegas (2009) 
The Hangover n
minih158286minih158286Děsivé dědictví (2018) 
Hereditary n
minih44437minih44437Šprti (2006) 
The History Boys n
minih98024minih98024Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) [DCP] 
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge n
minih39998minih39998Miami Vice (2006) 
Miami Vice n
minih38549minih38549Sahara (2005) 
Sahara n
minih37100minih37100Vítejte v džungli (2003) 
The Rundown n
minih42352minih42352Psycho IV: Začátek (1990) [TV film] 
Psycho IV: The Beginning n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Táta je doma 2 (2017)

 Táta je doma 2 (2017)
Táta je doma 2 n
Daddy’s Home 2
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Sean Anders

(pokračování)

Hodnocení filmu

65.3 % (58)
7   - curil
4   - hledasenik
5   - petrusmev
5   - Langley
4   - RM
3   - T2
7   - emons
5   - Snura
6   - AGAMEMNON
7   - bobo336
6   - stanko
6   - Kycky
6   - Sanchez
4   - terka69
8   - luan66
6   - peter22
6   - MysteryIll
7   - Gejsa
10 - starpep
6   - Radous11

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:55 - 21:45

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Kiwiland

21:00 - 21:30

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:40

40 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Krejzovi (2018) [TV seriál]

20:15 - 21:35

45 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157510
Osobností: 647939
Fotografií: 603772
Plakátů: 288330
Obsahů a biografií: 144472

Poslední komentáře

Stříbrný a Ryšavec (1998) [TV fi...

Stříbrný a Ryšavec
Kratší filmík tvářící   se jako pohádka. Nebýt   bytosti na stromě, snad by   ani o nic nadpřirozeného   nešlo. Jak to má v pohádce   být. Není to nic moc, ale na   zabití času před obědem to   jde.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Mykolko - hop! (1984) [TV inscen...

Mykolko - hop!
No bóóže, je to pro děti.   Ano, blbina, ale myslím, že   se to mohlo těm nejmenším   špuntům líbit. Mi tedy moc   ne, ale co já mám do toho   kecat, že…

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V zajetí sněhu (2017)

V zajetí sněhu
Příběhů o záchraně   života buď vlastního či   jiných lidí na základě   skutečných událostí se   poslední dobou roztrhl pytel.   A vlastně je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Na špatné straně (2018)

Dragged Across Concrete

Na špatné straně
Zahler nám zde předložil   syrovou a drsnou realitu   krimi, proloženou velkou   spoustou dialogů, a NE happy   závěrem. Oceňuji výborný   více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 6 / 10

Přeměna cloportů (1966)

Přeměna cloportů
Zlatá šedesátá léta   francouzského filmu. Skvělá   kriminálka s nádechem humoru   a s výtečným hereckým   ansámblem (Ventura, Aznavour,   P. více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.08/0.045