Zari
ohodnotit

Tanec draků

Kites

Další název:
Útek do Mexika (SK)
Země:
Rok:
2010
Délka:
123 minut
„Láska a nenávist se skutečně potkávají, když zhrzený bohatý snoubenec zjistí, že byl podveden.“

Komentáře k filmu Tanec draků

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.2.2013
Podělal jsem se
U nás vysílaná 93 minutová   verze na mě působí jako   melodrama s prvky akce   (skvěle natočená honička   na motorce; špatně   natočený útěk z   nádraží) i humoru (viz   titulek a dám i do hlášek),   ale rozhodně ne jako akční   film.
Vlastnímu   příběhu bych dal možná i   7, ale přecházení z jedné   řeči do dalších v jednom   dialogu (byť někdy, ale ne   vždy pochopitelné) a hlavně   podivné naskládání   "kapitol", které   jsem plně nepobral, to   hooodně snižují.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2013
Bollywoodská Harllekýnka s   Hollywoodskými motivy.   Tragický romantický   příběh ze současnosti pro   ty, co už omrzel román Romeo   a Julie. Nádherné scenérie   čehokoliv vytvářejí   doslova umělecký film.   Příběh plyne jako vánek a   dává romantismu neskutečnou   sílu. Akční scény mají   ohromný adrenalin. Není jich   tu mnoho, ale když už se tu   objeví, stojí za to. Snímek   je vizuálně zcela odlišný   od Americké produkce.   Telenovelácké motivy tu jsou   občas patrné, ale nijak to   výsledku neškodí. Jedná se   o odbočení od stereotypu,   což není na škodu. S Indie   moc snímků nepřichází,   ale musím uznat, že tento   patří mezi ty nejlepší, co   jsem měl možnost vidět.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Anthony Santucci

Santucci Anthony

Naposled navštívené:
Anthony Santucci

Santucci Anthony