ohodnotit

Tam, kde hnízdí čápi

Rok:
1975
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1976

Celkové hodnocení filmu Tam, kde hnízdí čápi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2007
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2007
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.1.2014
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8696minih8696Hračky (1992) 
Toys n
minih91468minih91468Stín smrtihlava (2012) [TV film] 
Stín smrtihlava n
minih27650minih27650Vášniví přátelé (1948) 
The Passionate Friends n
minih9217minih9217Já, Claudius (1976) [TV seriál] 
I, Claudius n
minih66947minih66947Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 
Mission: Impossible - Ghost Protocol n
minih45524minih45524Moje žena a jiné katastrofy (2007) 
I Think I Love My Wife n
minih57349minih57349Štvaná žena (2003) 
A Woman Hunted n
minih46929minih46929Zachraňte myšáka (2006) 
El Ratón Pérez n
minih13192minih13192Muž z Hongkongu (1965) 
Les Tribulations d'un chinois en Chine n
minih24614minih24614První den mého syna (1964) 
První den mého syna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 % (8)
4   - curil
7   - jarda53
6   - clara.bow
6   - ignac1
6   - Bape
4   - blackpoint
3   - Xell
9   - Bogy

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Sto divů světa (2014) [TV seri...

16:35 - 17:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

47 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:55

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154161
Osobností: 639194
Fotografií: 586511
Plakátů: 278325
Obsahů a biografií: 141214

Poslední komentáře

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Ebenový kůň (1971) [TV film]

Ebenový kůň
Skromná černobílá pohádka   z doby, kdy vysílání pro   děti a mládež vládla   Štěpánka Haničincová a se   svým manželem Janem   Přeučilem více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zločin na poště (1980) [TV hra]

Zločin na poště
Četnický strážmistr   Brejcha pátrá, proč   zemřela poštovní úřednice   Helenka, která byla nalezená   utopená v řece, mnohý si   myslí, že více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Miss Hanoi (2017)

Miss Hanoi
Povedená krimi a konečně   film o vietnamské komunitě u   nás. A že to trvalo tak   dlouho. Příběh místy   trochu pokulhává, ale   Novotný I Špetlíková   naštěstí tvrdí muziku.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Město Ember (2008)

Město Ember
Film lze bez skrupulí   zařadit do kategorie   „rodinné filmy na sobotní   odpoledne“, možná ještě   pro mladší „teen…“   Nicméně je hezky více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.285