Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Talkshow Jana Saudka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2012
Dobrý pořad
Jan Saudek je svérázná,   nepřehlédnutelná (i přes   malou výšku) osoba,   fotograf, sportovec, který ve   svém věku zvládne stojku a   výmyk a kdovýkolik kliků   (má obdivuhodnou fyzičku). A   neustále oplácané ženské   kolem sebe a smysl pro humor a   i pro sebeironizující humor,   a to se cení. Když usedne v   roli moderátora a tazatele   hostů, je s ním leckdy   legrace, jeho talkshow byl   dobrý pořad, měl jsem ho   raději než Show Jana Krause.
ras84
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2013
Talkshow Jana Saudka (2009)
zvyčajne nehodnotím po   zhliadnutí jedinej časti   dlhšieho celku. ale tu to bez   okolkov urobím. pokúsil som   sa síce vydržať ešte jeden   diel, ale bolo to nad moje   sily. saudek mi je vyslovene   protivný a nepríjemný. a   vďaka tejto show viem, prečo   sú jeho diela tak nevkusné a   úchylné - aký autor, také   umenie. ak nahotinky, radšej   met-art (tam sa aspoň   nehrajú na umenie, aby skryli   chlípnosť), ak talkshow, tak   s moderátorom, ktorý to vie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Elaine May

May Elaine

Bílé stíny (The White Shadow)

Bílé stíny
The White Shadow

Naposled navštívené:
Elaine May

May Elaine

Bílé stíny (The White Shadow)

Bílé stíny
The White Shadow