Zari
ohodnotit

Tak trochu jiná love story

Kærlighed på film

Další název:
Just Another Love Story / Bedingungslos / Pouze další love story
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
100 minut
„Krásky a tajemství – tak přece začínají všechny filmy noir.“

Obsah filmu Tak trochu jiná love story

 
Základem postmoderního a sebereflexivního thrilleru dánského režiséra Oleho Bornedala je otázka, jaké jsou osudy postav mimo to, co nám z nich film ukáže, a jak si k figurám automaticky dosazujeme příběhy na základě diváckých či čtenářských zkušeností.

Během dopravní nehody potká forenzní fotograf Jonas tajuplnou Julii. Když ji posléze navštíví v nemocnici a je jejími příbuznými považovaný za jejího přítele Sebastiana, začne se propadat do víru lží a fikcí, který sám přiživuje. Jelikož o Sebastianovi nic neví a dívka trpí ztrátou paměti a následkem šoku i dočasnou ztrátou zraku, vezme na sebe Jonas identitu, kterou si sám vymodeluje na...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
dánská
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Tak trochu jiná love story >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jarda53
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.2.2014
Viděl jsem v poslední době po vícero filmů s   produkce švédské i dánské, ale tenhle film,   který dostal od kolegů velké body, mě nic   neříká, děj je mišmaš a neměl jsem ze   shlédnutí dobrý pocit. Již zřejmě mám roky,   abych věděl, tak takhle ne, tohle mě nebaví,   už toho bylo dost, ale chci dodat, jinému   divákovi se tenhle kousek může líbit...
olgab
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Rádoby psychologický film s mysteriózními   prvky.To je tak vše co se o tomto snímku dá   říct.Podivné chování Jonase,který   navštíví v nemocnici neznámou   dívku,Julii,kterou zachraňoval po autonehodě a   při setkání s jejími rodiči je nechá při   tom,že on je TEN Sebastian,se kterým Julie   trávila delší dobu na Filipínách.Jonas   postupně odhaluje Juliinu minulost.Miluju   severskou kinematografii,ale toto bylo trochu   zklamání.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.5.2013
Parádní dramatický základ v úvodu na sebe   začal zbytečně vršit absurdní prvky krimi a   thrilleru, což mně spolu s podivně   naroubovaným Sebastianem a ujetým chováním   osob z okolí Juliiny rodiny i nemocničního   personálu dost narušilo hranici uvěřitelnosti.   Vše, mimo sebe, tak musel zachraňovat Jonas se   svou krizí středního věku a skvělá kamera,   která mně v kombinaci s hudbou připravila   několik slušných zážitků. P.S. Taky jste   čekali, že Jonas každou chvíli spustí:   "Když se u nás chlapi poperou... "?   :-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Tak trochu jiná love story (2007)Tak trochu jiná love story (2007)
Reklama