Zari
ohodnotit

Tak trochu jiná love story

Kærlighed på film

Další název:
Just Another Love Story / Bedingungslos / Pouze další love story
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
100 minut
„Krásky a tajemství – tak přece začínají všechny filmy noir.“

Komentáře k filmu Tak trochu jiná love story

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
olgab
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Rádoby psychologický film s   mysteriózními prvky.To je   tak vše co se o tomto snímku   dá říct.Podivné chování   Jonase,který navštíví v   nemocnici neznámou   dívku,Julii,kterou   zachraňoval po autonehodě a   při setkání s jejími   rodiči je nechá při tom,že   on je TEN Sebastian,se kterým   Julie trávila delší dobu na   Filipínách.Jonas postupně   odhaluje Juliinu   minulost.Miluju severskou   kinematografii,ale toto bylo   trochu zklamání.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.5.2013
Parádní dramatický základ   v úvodu na sebe začal   zbytečně vršit absurdní   prvky krimi a thrilleru, což   mně spolu s podivně   naroubovaným Sebastianem a   ujetým chováním osob z   okolí Juliiny rodiny i   nemocničního personálu dost   narušilo hranici   uvěřitelnosti. Vše, mimo   sebe, tak musel zachraňovat   Jonas se svou krizí   středního věku a skvělá   kamera, která mně v   kombinaci s hudbou připravila   několik slušných   zážitků. P.S. Taky jste   čekali, že Jonas každou   chvíli spustí: "Když   se u nás chlapi poperou...   "? :-)
jarda53
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.2.2014
Viděl jsem v poslední době   po vícero filmů s produkce   švédské i dánské, ale   tenhle film, který dostal od   kolegů velké body, mě nic   neříká, děj je mišmaš a   neměl jsem ze shlédnutí   dobrý pocit. Již zřejmě   mám roky, abych věděl, tak   takhle ne, tohle mě nebaví,   už toho bylo dost, ale chci   dodat, jinému divákovi se   tenhle kousek může líbit...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jegor Bakulin

Bakulin Jegor

Naposled navštívené:
Jegor Bakulin

Bakulin Jegor