ohodnotit

Taffin

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
96 minut
„Výběrčí dluhů pomáhá při záchraně malého městečka“

Celkové hodnocení filmu Taffin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2012
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.6.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2011
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49390minih49390Pán draků (1982) 
Long xiao ye n
minih34001minih34001Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech n
minih58696minih58696Repo Men (2010) 
Repo Men n
minih45311minih45311O Pomněnce (1971) [TV inscenace] 
O Pomněnce n
minih40767minih40767Neznámý svůdce (2007) 
Perfect Stranger n
minih25030minih25030Krevní pouto (1998) 
Hush n
minih155886minih155886Zabít Gunthera (2017) 
Killing Gunther n
minih40651minih40651Malá černá skříňka (2004) 
Little Black Book n
minih133182minih133182Případ Casey (2013) [TV film] 
Prosecuting Casey Anthony n
minih98695minih98695Ginger a Rosa (2012) 
Ginger & Rosa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (8)
7   - curil
7   - Pitryx
6   - RM
6   - Charlie35
5   - R.RICKIE
7   - MysteryIll
6   - rosta12
8   - zazrakpave

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

20:10 - 21:00

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Do země lovců lebek

20:00 - 21:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

20:20 - 21:25

14 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Vinaři (2014) [TV seriál]

20:15 - 21:30

19 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165537
Osobností: 660236
Fotografií: 639605
Plakátů: 308187
Obsahů a biografií: 151834

Poslední komentáře

Blízká setkání třetího druhu (19...

Blízká setkání třetího druhu
Právě sleduji tenhle film v   televizi a vzpomínám na   mládí. Byl jsem na něm v   kině a ten 70 zážitek na   mě tehdy opravdu hodnë   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Brewsterovy milióny (1985)

Brewsterovy milióny
Povedená komedie režiséra   Waltera Hilla. Richard Pryor   je i bez svého parťáka Gene   Wildera výborný a pozadu   nezůstává ani John Candy,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

O rybáři a rybce (1986) [TV insc...

O rybáři a rybce
Tak na rozdíl od ostatních   se mi to moc nelíbilo.   Zdlouhavé a zprasené   přepracování originálu. Je   jedno zda máme na mysli   Puškina či více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

O princezně, která pořád vařila ...

O princezně, která pořád vařila
Veselá pohádka k nedělnímu   dopoledni pro celou rodinu.   Zvláště děti by mohla   pobavit. Vhodné pro celou   rodinu.  
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Neviditelný muž (1933)

Neviditelný muž
Zde je třeba smeknout pře   filmovými triky, a to   hodně hluboko. Ten konec měl   být zpracován lépe. Skoro   celý film je na co koukat.   Děj je svižný a občas je i   trocha legrace.  
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.361/0.348