Duben
ohodnotit

Tady hlídáme my

Žánr:
Rok:
2021
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
2.12.2021
Popis / Obsah / Info k filmu Tady hlídáme my
Lesní inženýr Ivan se zamiloval do vědkyně Julie. Po svatbě si pořídili penzion v samotném srdci malebné Šumavy, kam se nastěhovali s Juliinou šestnáctiletou dcerou Kačkou a jejím psem, jezevčíkem Hugem. Penzion získali výhodně, protože jim ho dohodil Ivanův přítel, svébytná šumavská legenda, hajný Burda. Zdědila ho jeho dcera Lenka a nevěděla co s ním, protože jí zajímají spíše zvířata nežli lidé. Proto se v penzionu chopily vlády dvě baby, Vlasta a Marta.
Ivan s Julií mají zatím totiž jinou starost. Snaží se o potomka a provozování penzionu z toho důvodu zanedbávají. Není tedy divu, že zástupy hostů se nehrnou, když o tomhle krásném místě nikdo neví.
Kačka měla jako malá ADHD a od té doby naslouchá svému Hugovi. Kačka je vnímavá a je jí jasné, že pokud se něco nestane, tak rodiče o penzion přijdou. Dojde tudíž k názoru, že musí povolat armádu. A to v pravém slova smyslu.
Na scénu vstupuje plukovník ve výslužbě Mojmír se svou družkou Lídou. Mojmír je drsoň a Lída je sice milá, ale umí být i sekernice. Na scéně se objevuje Kallvíni. To je vyhlášený léčitel, který donutí zabřeznout každou krávu. A svou specializaci právě rozšířil i na Julii.
Kallvíniho přispívání k otěhotnění Julie Ivana štve daleko víc nežli jejich marné pokusy o zplození potomka.
Po příjezdu Mojmíra a Lídy dochází k prozření rodičů Kačky. I kdyby se jim potomek podařil, pak nemají kam hlavu složit, protože Vlasta s Martou, kvůli jejich vlastní liknavosti přivedli penzion na buben.
Na pomoc ale přispěchají Kačka s Hugem. Tedy podle Kačky právě Hugo prý vymyslel Penzion pro psy… a jejich páníčky. Nápad se zamlouvá nejen Ivanovi, ale i Lídě a Mojmírovi. Rozhodnou se, že vytáhnou Julii s Ivanem z finančních problémů, ale ujmou se vlády nad penzionem. A i nad babami, které si doposud užívaly nečinnosti.
Hugovi se prostřednictvím Kačky pravděpodobně podařilo najít díru na trhu. Kuba, který usiluje o Kačku, vytvoří program pro zaplnění penzionu, čímž se dostává do spárů plukovníka Mojmíra. Do penzionu přijíždí kohorta pejskařů. Ti reprezentují celou škálu charakterů i plemen. Jejich výcvikem jsou pověřeni dle plánu Burda s Lenkou. A ti dva Šumaváci z nich málem zešílí. Asi by vše již nyní mohlo začít probíhat normálně kdyby…
…Mojmír nepostřelil Julii, která se díky tomu dostane do spárů neomylného primáře… Hugo by se nezamiloval do nafoukané jezevčice Aishi… Kuba by se nezamiloval do Kačenky… Julie by málem nezastřelila Vlastu s Martou… Hugo by nakonec nemusel vyléčit Julii… z Kallvíniho by se nestala kráva… a z Julie by se po canisterapeutickém zotavení nestala úplně jiná žena. Do toho všeho přijede elitní kriminalista, který obviní Lídu z výroby drog. Ale na penzion a potomka i přes rychlý sled katastrof nezapomíná jediný člověk. A tím je Ivan. Kačka s Hugem musí vybojovat svůj prozatím nejtěžší boj.

Roadmovies


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tady hlídám já (2012)

 Tady hlídám já (2012)
Tady hlídám já n
 
Žánr: rodinný / komedie / groteska / dobrodružný
Země: Česká republika
Režie: Juraj Šajmovič

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

77 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Fantom ze Spandau

13:35 - 14:30

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:45 - 14:35

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10