reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Svěřuji ti svou ženu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2012
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2012
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.7.2015
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2008
albany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2011
edykantor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31319minih31319Karussell (1937) 
Karussell n
minih28845minih28845Kagemuša (1980) 
Kagemusha n
minih44866minih44866Kim (1984) [TV film] 
n
minih41376minih41376Quinnův případ (1989) 
The Mighty Quinn n
minih25926minih25926Carmina burana (1976) 
n
minih13402minih13402Na útěku za průšvihem (1993) 
Trouble Bound n
minih51385minih51385Jsi chytřejší než páťák? (2007) [TV pořad] 
Jsi chytřejší než páťák? n
minih27844minih27844Člověk z mramoru (1976) 
Czlowiek z marmuru n
minih42007minih42007Klenotníci měsíčního svitu (1958) 
Les Bijoutiers du clair de lune n
minih20095minih20095Šakal (1997) 
The Jackal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
8   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - melakara
8   - Kycky
6   - AgentBláha
8   - Janinka73
1   - JanBlub
7   - Dr.Karas
9   - albany
8   - edykantor

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Jak překazit svatbu (2014) [TV...

13:30 - 15:15

4 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

19 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.375/0.35