reklama
 
ohodnotit

Svatý hříšník [TV film]

Saint Sinner

Další název:
Clive Barker's Saint Sinner
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Svatý hříšník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.4.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2009
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.2.2007
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.7.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.9.2017
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51752minih51752Katie Fforde: 29 a ještě panna (2007) [TV film] 
29 und noch Jungfrau n
minih27653minih27653Maléry pana účetního 2 (1983) 
Fantozzi subisce ancora n
minih39292minih39292Extrémně zábavné sporty (2004) 
Extreme Sports Fun n
minih41819minih41819Jojo (1982) [TV seriál] 
n
minih22004minih22004V žáru noci (1967) 
In the Heat of the Night n
minih7100minih7100Dva tygři (1966) 
Dva tygři n
minih46441minih46441Santa se žení (2005) [TV film] 
Meet the Santas n
minih47553minih47553Absurdistán (2008) 
Absurdistan n
minih47165minih47165Earth (2007) 
Earth n
minih29753minih29753Král Škorpion (2002) 
The Scorpion King n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.2 %
3   - ajaajena
1   - Agostino
8   - satyr
2   - Ingrid
6   - Scifista
8   - dederon
6   - rosta12
1   - miroslav22
3   - Jirka9750

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Japonsko - má láska (1992) [TV...

16:30 - 17:20

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

53 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626301
Fotografií: 561851
Plakátů: 266444
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.52/0.33