reklama
 
ohodnotit

Stroj času

Cronos

Další název:
Stroj / La invención de Cronos / Chronos
Země:
Rok:
1993
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Stroj času

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2013
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.12.2014
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2014
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.10.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2012
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2010
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2010
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5950minih5950Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 
Dědictví aneb Kurvahošigutntág n
minih25113minih25113Ještě blbější (1997) 
Trial and Error n
minih46756minih46756Inferno (1980) 
Inferno n
minih108803minih108803Pole v Anglii (2013) 
A Field in England n
minih126090minih126090Teorie všeho (2014) 
The Theory of Everything n
minih46884minih46884Okřídlené bytosti (2008) 
Winged Creatures n
minih22311minih22311Velké vítězství (1992) 
A League Of Their Own n
minih35381minih35381Nezvratný osud 2 (2003) 
Final Destination 2 n
minih32648minih32648Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) 
Mr. Deeds n
minih15483minih15483Paříž, Texas (1984) 
Paris, Texas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 %
6   - vojtam
4   - Mlapiska
6   - Robinson
4   - Faustka
6   - kahi
5   - ASPHALT
7   - MILAN19611
7   - Hakamiah
7   - miratskyl
5   - Archer
5   - Extraktor
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.208/0.171