reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Strings

Další název:
Loutky
Rok:
2004
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
16.3.2006
„Svázáni nenávistí, spojeni láskou“

Celkové hodnocení filmu Strings

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.4.2013
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2015
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2014
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2015
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2013
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2011
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.5.2008
Majda88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2008
Kubee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2010
zyko46
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2015
imjay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2016
freddys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79874minih79874Kontraband (2011) 
Contraband n
minih40176minih40176Můj miláček ráže 6,65 (2004) 
Dear Wendy n
minih5652minih5652Člověk bestie (1938) 
La bête humaine n
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n
minih93264minih93264Synové Norska (2011) 
Sønner av Norge n
minih75107minih75107Máslo (2011) 
Butter n
minih57213minih57213Jeskyně Žlutého psa (2005) 
Die Höhle des gelben Hundes n
minih13634minih13634Návrat do budoucnosti 3 (1989) 
Back to the Future Part III n
minih29453minih29453Scary Movie - Děsnej biják (2000) 
Scary Movie n
minih45043minih45043Dynastie (1981) [TV seriál] 
Dynasty n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.5 %
8   - Hugin
2   - mat.ilda
6   - Pardal
8   - melakara
6   - Andrejevna
7   - Kycky
8   - Faustka
8   - Mystery.Il
7   - kahi
7   - lionheart
6   - Zaplman
10 - Gremmie
7   - radek840
3   - Area
8   - Majda88
8   - Kubee
10 - zyko46
7   - imjay
8   - freddys

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - cévní mozkov...

12:20 - 12:40

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:25

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141650
Osobností: 606706
Fotografií: 526705
Plakátů: 254013
Obsahů a biografií: 130342

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.188/0.165