reklama
 
ohodnotit

Strings

Další název:
Loutky
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
16.3.2006
„Svázáni nenávistí, spojeni láskou“

Celkové hodnocení filmu Strings

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.4.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2015
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2006
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.7.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2017
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2013
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2012
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2011
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.5.2008
Majda88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2008
Kubee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2010
zyko46
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2015
imjay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2016
freddys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48523minih48523Točité schodiště (1975) 
The Spiral Staircase n
minih49431minih49431Pravidlo č. 1 (2008) 
Dai yat gaai n
minih14004minih14004Není sirotek jako sirotek (1986) 
n
minih44136minih44136Invaze (2007) 
The Invasion n
minih23582minih23582Zámotek (1985) 
Cocoon n
minih10035minih10035Kateřina a její děti (1970) 
Kateřina a její děti n
minih18134minih18134Rudé horko (1988) 
Red Heat n
minih23874minih23874Zlatá reneta (1965) 
Zlatá reneta n
minih10929minih10929Křidýlko nebo stehýnko (1976) 
L'Aile ou la cuisse n
minih43259minih43259Vzpoura (1967) 
Jói-uči: Hairió tsuma šimacu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.5 % (19)
8   - Hugin
2   - mat.ilda
8   - melakara
6   - Pardal
6   - Andrejevna
7   - Kycky
8   - Faustka
8   - MysteryIll
7   - kahi
6   - Zaplman
7   - lionheart
7   - radek840
10 - Gremmie
3   - Area
8   - Majda88
8   - Kubee
10 - zyko46
7   - imjay
8   - freddys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275828
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Baron Prášil (1961)

URČITĚ PODÍVAT

Baron Prášil
1. přínos filmu pro diváka:   film přináší výlet na   křídlech fantazie,   nejlepší zpracování   příběhů Barona   Prášila
2. přínos filmu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.172/0.12