Zari
ohodnotit

Střed mého světa

Die Mitte der Welt

Další název:
Center of My World
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
115 minut

Komentáře k filmu Střed mého světa

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.3.2018
Asi nikdy nepřijdu na chuť   příběhům se   čtyřprocentní tématikou.   Mohou být sebevíce   romantické, ale jak vidím   jejich rozhoupané bimbásky a   propletené jazyky v ústech,   mám smíšené pocity.   Chlapci němečtí jsou   pěkní, před osmdesáti lety   by svoje árijské sperma   mohli rozsévat ku prospěchu   Říše, ale dnes? Podobných   filmů na toto téma je v   poslední době přehršel,   takž bych navrhoval   přepočítat i ta procenta   ... Nelíbilo.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.1.2020
Přesně jak je napsáno   níže. S touto tematikou se   roztrhl pytel a je to už   trapné a ubohé,stále dokola   totéž jak přes kopírák a   je naprosto odporné vidět v   takových rolích už i   nezletilé chlapce (což na   štěstí není probhlém   tohoto filmu) , ale v   německu nic jiného   nečekjete, tam už muži   nejsou. Je zajímavé, že   středem filmového   zneužívání jsou vždy jen   chlapci, nebo snad viděl   někdo , že by bylo tolik   filmů o čtyřprocentních   dívkách včetně velmi   intimních záběrů?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama