reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Stopař

Ofelas

Další název:
Veiviseren; Pathfinder
Země:
Rok:
1987
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1990
„Dobrodružný příběh na motivy laponské legendy z 12. století. Film vyznamenaný Zvláštní cenou na XXIV. MFF v Karlových Varech“

Celkové hodnocení filmu Stopař

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.3.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2012
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2010
lenin2001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2016
mirda_007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
rastaseed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27722minih27722Galaxy Quest (1999) 
Galaxy Quest n
minih58906minih58906NASA: Odtajněné archivy - Nové hranice (2009) [DVD] 
NASA´s X - files - The New Frontier n
minih58506minih5850622 výstřelů (2010) 
L'immortel n
minih65068minih65068Co víc si můžu přát (2010) 
Cosa voglio di più n
minih26789minih26789Sedem svedkov (1967) [TV film] 
Sedem svedkov n
minih103646minih103646Oldboy (2013) 
Oldboy n
minih13994minih13994Není co ztratit (1997) 
Nothing To Lose n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n
minih33871minih33871Scooter: Encore - The Whole Story (2002) [DVD] 
Scooter: Encore - The Whole Story n
minih31251minih31251Superman - The New Movie (1993) 
Superman - The New Movie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - Charlie35
7   - MaKy92z
8   - peter22
8   - domas2006
8   - lenin2001
6   - mirda_007
10 - rastaseed

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.713/0.684