Zari
ohodnotit

Stín smrtihlava [TV film]

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
86 minut
„Kdo zavraždil soudní psycholožku Taterovou? Třetí část volného cyklu kriminálních příběhů, propojených dvojicí vyšetřovatelů v podání Lucie Zedníčkové a Petra Štěpána.“

Komentáře k filmu Stín smrtihlava

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2016
Když se v každý   následující scéně objeví   před kamerou někdo, kdo to   umí a koho máš rád, tak to   klidně může mít nějaký   další nedostatky.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2015
Koukatelná česká detektivka   s přemírou lidí, mstícím   se kriminálníkem a   nereálným koncem, kterému   nedokážu ani uvěřit. Že   by česká kriminalistka   čekala na potenciálního   vraha v bytě oběti a pak ho   odpráskla rychleji, tak to   fakt ne. Slušný Michal   Novotný, Robert Jašków,   skvělá Zuzana Bydžovská,   fyzicky se mi vůbec nelíbila   Ivana Chýlková, přitom je   to hezká ženská, ale tady   mne vyloženě odpuzovala a   princ Čenský je...syčák.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.6.2017
Poskakuje to jak splašené,   pár minut jedna linie, pár   minut druhá,   nervýýýýýýýýýý. Ale   přežít se dalo. Zatčení   Zímy pobavilo, neřekl a   neudělal nic, co by jej   prozradilo, ale jat byl se   vší pompou, jako kdyby se   plně doznal. Prostě, linie s   Jirkou je dost dobrá na   české poměry, ale jinak nic   moc.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Hrobník (2008) [TV film]

 Hrobník (2008) [TV film]
Hrobník n
 
Žánr: detektivní / psychologický
Země: Česká republika
Režie: Dušan Klein

(pokračování)

Škodná (2007) [TV film]

 Škodná (2007) [TV film]
Škodná n
 
Žánr: krimi
Země: Česká republika
Režie: Petr Kotek

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mamie Van Doren

Van Doren Mamie

Naposled navštívené:
Mamie Van Doren

Van Doren Mamie