Duben
ohodnotit

Šťastný Nový rok

New Year's Eve

Rok:
2011
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
8.12.2011
„Oslavy začínají...“
Popis / Obsah / Info k filmu Šťastný Nový rok
O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Šťastný Nový rok
Po neuvěřitelném úspěchu romantické nevšední komedie Na sv. Valentýna, která vzešla z dílny režiséra Garryho Marshalla a scénáristky Katherine Fugate a vydělala více než dvě stě miliónů amerických dolarů, přichází další jedinečná směs příběhů na pozadí druhého nejromantičtějšího dne v roce. Tentokrát se děj odehrává na Silvestra v New Yorku. Romantická komedie oslavuje lásku, naději, odpuštění, druhé šance a nové začátky v příbězích párů i singlů, jež se vzájemně proplétají a odehrávají se uprostřed pulzujícího New Yorku plného nadějí během nejkouzelnějšího večera v roce. Hvězdné herecké obsazení tvoří Jessica Bielová, Robert De Niro, Zac Efron, Katherine Heiglová, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parkerová a další. Nenechte si ujít tuto sváteční antalogii lásky a smíchu!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 01.01.2014 HBO


Popis / Obsah / Info k filmu Šťastný Nový rok
Komedie Šťastný Nový rok zkušeného režiséra Garryho Marshalla a scenáristky Katherine Fugateové je víceméně vylepšenou obměnou jejich předchozího snímku Na sv. Valentýna (FP 4/2010). Opět se během jediného dne odehraje několik příběhů, které spolu ve větší či menší míře souvisí, opět je hlavním tématem láska v různých podobách, opět je herecké obsazení hvězdné a všem protagonistům (i umírajícímu Robertu De Nirovi) to sluší. - V New Yorku je tradicí slavit silvestra na Times Square, kam diváci přicházejí zhlédnout velkou show, vrcholící spouštěním zářící koule a hromadným odpočítáváním posledních vteřin starého roku. Ale nezáleží na tom, kde člověk právě je. Důležité jsou půlnoční polibky a těch se diváci dočkají. A protože konec roku bývá tradičně naplněn zpytováními, předsevzetími a očekáváním toho, co přinese rok následující, během filmového silvestra dojde k nové lásce, k znovunalezení lásky staré, k odpuštění, k narození i k úmrtí. Někdo se dočká pracovního úspěchu, jiný se rozhodne změnit od základu život. Žánrově ukázněný snímek s patřičnou dávkou romantiky, humoru a sentimentu se sympatickou naivitou ukazuje, že na odpuštění, druhé šance a nové začátky nikdy není pozdě a že láska je nadějí. - Silvestrovské oslavy na Times Square mají autentickou atmosféru; natáčení začalo 31. prosince 2010 právě tam a jde o první celovečerní film, který spouštění koule naživo zachycuje.
-kat-, Filmový přehled 2012/2


Popis / Obsah / Info k filmu Šťastný Nový rok
Režisér Garry Marshall a hvězdné obsazení filmu se předvedou ke konci roku 2011 v romantické komedii “Šťastný Nový rok”. Film oslavuje lásku, naději, odpuštění, druhé šance a nové začátky v příbězích párů i singlů, jež se vzájemně proplétají a odehrávají se uprostřed pulzujícího New Yorku plného nadějí během nejkouzelnějšího večera roku.
Warner Bros. Česká republika


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

07:15 - 07:45

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

06:50 - 07:45

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:10 - 07:55

9 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:55 - 07:25

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10