Zari
ohodnotit

Srdce na dlani

Le coeur au poing

Další název:
Streetheart
Žánr:
Země:
Rok:
1997
Délka:
100 minut

Obsah filmu Srdce na dlani

 
Smutnou hrdinkou tohoto hořkého sociálního dramatu je dívka Louise, kterou její způsob života zoufale nenaplňuje. Jednou týdně má sice romanticky vášnivý sex s ženatým postarším milencem, ovšem jen po krátkou, pevně stanovenou dobu, jak už to s ženatými muži bývá. Po tragické smrti rodičů jí zůstala jen starší sestra, která nesouhlasí s jejím stylem života a často se spolu kvůli tomu hádají. Své přitelkyni Marléne dívka závidí její živočišnost při výuce tance a její schopnost předávat radost ze života i svým žákům.

Aby se osvobodila od ubíjejícího stereotypu a získala pocit alespoň nějaké potřebnosti, rozhodne se pro nebezpečnou hru....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Srdce na dlani >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2012
Aby se osvobodila od ubíjejícího stereotypu a   získala pocit alespoň nějaké potřebnosti,   rozhodne se dívka Louise pro nebezpečnou hru.   Zcela náhodně vybraným lidem na ulici nabízí   hodinu svého života, kterou s ní mohou strávit   zcela podle svých přání. Samozřejmě se   jedná i o nejrůznější, často až bizarní   sexuální přání, ale to by nebylo to   nejhorší. Louise se potkává například i se   zprvu sympatickým mladým mužem, který jí   ovšem začne vyprávět o tom, jak zabil   člověka. Louise se také ocitne v pasti   zoufalé žádosti o pomoc při euthanasii   smrtelně nemocného člověka.
Přiznám se,   že do tohoto filmu jsem šel i kvůli   originálnímu, zdánlivě „lechtivému“   tématu... A to jsem měl za to! Je to velmi   syrový film, u kterého mě několikrát   zamrazilo až do morku kostí. Citlivým povahám   raději nedoporučuju... Opravdu se nejedná o   žádnou kanadskou verzi Amélie z Montmartru!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Srdce na dlani (1997)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zpověď Dona Juana

Zpověď Dona Juana
Zpověď Dona Juana

Naposled navštívené:
Zpověď Dona Juana

Zpověď Dona Juana
Zpověď Dona Juana