reklama
 
ohodnotit

Šplhající profesor [TV inscenace]

Rok:
1992
Délka:
50 minut
„Strašidelná detektivní komedie se Sherlockem Holmesem.“

Celkové hodnocení filmu Šplhající profesor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2007
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.10.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2011
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.1.2008
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2018
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2011
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.6.2018
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2011
drgonzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2018
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.11.2007
Sifaka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih88019minih88019Velký Gatsby (2013) 
The Great Gatsby n
minih65581minih65581Tak mi tedy řekněte (2004) [TV pořad] 
Tak mi tedy řekněte n
minih32648minih32648Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) 
Mr. Deeds n
minih80079minih80079Není kam utéct (2011) 
A Lonely Place to Die n
minih8083minih8083Tvrdá těla (1984) 
Hardbodies n
minih18371minih18371Sador, vládce vesmíru (1980) 
Battle Beyond the Stars n
minih69705minih69705Pohádka o rybáři a rybce (1950) 
Skazka o rybake i rybke n
minih12376minih12376Mezi supy (1964) 
Unter Geiern n
minih41112minih41112Jak vyléčit ježibabu (1997) [TV inscenace] 
Jak vyléčit ježibabu n
minih5213minih5213Co se vlastně stalo s Baby Jane? (1962) 
What Ever Happened to Baby Jane? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 % (16)
7   - curil
8   - Angelika28
9   - jmenuji.se
8   - melakara
8   - nick4
9   - caligari
7   - rosta12
7   - fingon
10 - Warden
6   - jirkadedek
10 - Janinka73
9   - PhyllisDie
7   - Luraj
8   - drgonzo
1   - pan_opicka
8   - Sifaka

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

15 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.268/0.222