Zari
ohodnotit

Špióni v převleku

Spies in Disguise

Další název:
Pigeon Impossible; Maskovaní špióni (SK)
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
26.12.2019
Popis / Obsah / Info k filmu Špióni v převleku
Superagent Lance Sterling (Will Smith) a vědec Walter Beckett (Tom Holland) jsou téměř přesnými protiklady. Lance je sebevědomý, elegantní a leštěný. Walter není příliš blízký, ale vydělává to s mazaností a vynalézavostí, vynalézá úžasné pomůcky, které Lance používá při svých mimořádných misích. Události se nečekaně otočí, když Walter a Lance zjistí, že se musí spoléhat na sebe zcela novým způsobem podivným osudem osudu. A pokud tento neudržovaný pár nefunguje jako dobré duo, celý svět bude v nebezpečí.

Zdroj: Institut Fleet Managera s.r.o.


Popis / Obsah / Info k filmu Špióni v převleku
Když nejlepší špión hledá dokonalé maskování, může narazit na určité potíže. Zejména, pokud jej dostane do parády geniální vynálezce, který je schopen pěkných úletů. A to někdy doslova.

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter … není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch.

Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora …. v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí.

CinemArt


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pietro Mascagni

Mascagni Pietro

Naposled navštívené:
Pietro Mascagni

Mascagni Pietro