reklama
 
ohodnotit

Soudný den

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
11.11.1949

Celkové hodnocení filmu Soudný den

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2008
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.10.2009
francovka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2010
dukla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22956minih22956Všechno nebo nic (1984) 
Všechno nebo nic n
minih10954minih10954Křížová trojka (1948) 
Křížová trojka n
minih32931minih32931Záblesk z pekel (2001) [TV film] 
Glimpse of Hell n
minih48265minih48265Cestující (2008) 
Passengers n
minih48504minih48504Příšerky z podkroví (2009) 
Aliens in the Attic n
minih61148minih61148300: Vzestup říše (2014) [2k digital] 
300: Rise of An Empire n
minih86651minih86651Deset století architektury (1997) [TV cyklus] 
n
minih23567minih23567Zamilovaná (1992/1) [TV film] 
Crazy in Love n
minih113870minih113870Život mě zabíjí (2002) 
Vivre me tue n
minih7011minih7011Dunston: Sám v hotelu (1996) 
Dunston Checks In n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.9 %
6   - argenson
6   - curil
5   - Erkul
8   - clara.bow
6   - Hortensie
8   - hvezdyn
8   - AGAMEMNON
7   - rosta12
7   - vo.truhlas
8   - miroslav22
7   - tvo
6   - rec
5   - francovka
8   - dukla

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - kontaktní čo...

19:30 - 19:50

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.457/0.421