Zari
ohodnotit

Šok

Schock

Další název:
Beyond the Door II / Schock (Transfert-Suspence-Hypnos) / Shock
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
89 minut
„Poslední horor slavného Maria Bavy.“

Obsah filmu Šok

 
Sebevražda manžela byla pro krásnou Doru Baldini ranou, ze které se jen těžko vzpamatovávala. A nejinak na tom byl i její malý syn. Ale jak se říká, čas je nejlepší lékař. Se svou novou láskou, pilotem Brunem, se stěhují zpět do starobylého rodinného sídla. Počáteční idyla je však brzy narušena stále se opakujícími podivnými úkazy, kterými je pronásledována jak Dora, tak její malý syn Marco. Je to právě jeho zvláštní chování, které v matce vzbuzuje hrůzu. Jako by tohle dítě s tváří andílka už ani nebylo jejím potomkem.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Albertosaurus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2012
Po nudném úvodu se začala shlukovat doslova   viditelná hustá atmosféra, která vyústila v   kompletní psychoteror a šílenou surrealismem   navátou facku po papuli. Italský horor je   světem sám o sobě, ale kdo si v něm lebedí,   měl by zbystřit. Tohle je pecka.
řepešínský
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2010
spíše jako normální psychologický a přitom   zcela nedotažený film s nečekanou kriminální   zápletkou se jeví italský horor šok. z   celkového hlediska se autorům snímku šok   podařilo vytvořit jen velmi slabý film, který   se jen díky samotnému závěru a zachycením   atmosféry doby vzniku se snahou celého   tvůrčího týmu dokázal odlepit od samotného   dna dějin světové kinematografie. pro   množství chyb, mnohokrát opakovaná filmařská   klišé, absenci napětí, dynamiky i rytmu, o   hudbě a vnitřním poselství nemluvě může   být film šok vůbec spokojen s tím, že se   dostal alespoň mezi nejzdařilejší díla té   nejslabší výkonnostní třídy i když jeho   návštěvu lze doporučit snad jen skalním   příznivcům hororového žánru, popř.   fanouškům maria bavy.
marci22
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Psycho horor s tajemnou atmosférou.Mě teda moc   nebavil a chvílemi byla nuda.Rozuzlení je asi na   filmu nejvíce zajímavé....


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama