Zari
ohodnotit

Sněžný drak [TV film]

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
90 minut
„Pohádka o lásce, ve které princezna se svým vyvoleným musí překonat nejednu překážku.“
Popis / Obsah / Info k filmu Sněžný drak
Romantická pohádka vypráví o princezně, která vyrůstala bez matky. Její otec, vlídný a spravedlivý král, dceru nadevše miluje, ale chce ji za každou cenu provdat. V den jejích dvacátých narozenin uspořádá na zámku velký ples. Na něm se o princeznu uchází řada princů, ale ten, pro kterého se princezna sama rozhodne, se jejímu otci z nepochopitelných důvodů nezamlouvá. A nikdo vlastně neví proč. Teprve posléze vychází najevo, že za vším stojí dávná kletba, vládkyně Říše čarodějnic a Sněžný drak. Princezna Laura se tak musí se svým vyvoleným princem Janem vydat na nebezpečnou cestu a překonat řadu překážek, aby nakonec zjistili, že nad zlem může zvítězit jen skutečná a pravá láska.

Do hlavních rolí režisér Eugen Sokolovský obsadil Petru Tenorovou (princezna Laura) a Petra Lněničku (princ Jan). V dalších rolích uvidíme Sašu Rašilova, Jitku Čvančarovou, Arnošta Goldflama, Pavlu Tomicovou, Martina Myšičku, Zuzanu Slavíkovou, Jiřího Pechu, Pavla Lišku, Tomáše Matonohu a další herce.
Pohádka se natáčela v interiérech a exteriérech zámku Valtice na Břeclavsku a v kulisách moravskokrumlovské obory, Moravského krasu a Dalešické přehrady. Celým příběhem se budou také prolínat náročné digitální triky.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Sněžný drak
Příběh vypráví o princezně, která vyrůstá bez matky. Její otec, vlídný a spravedlivý král, dceru nadevše miluje, ale chce ji za každou cenu provdat. A nikdo vlastně neví, proč tak spěchá. Král na zámku uspořádá velký ples. Na něm se o princeznu uchází řada princů, ale ten, pro kterého se princezna sama rozhodne, se jejímu otci z nepochopitelných důvodů vůbec nezamlouvá… Teprve později však vychází najevo, že za vším stojí dávná kletba, vládkyně říše čarodějnic a Sněžný drak. Princezna a její vyvolený tak procházejí náročnou a nebezpečnou cestu…

Zdroj: Zlín Film Festival 2013


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

10:10 - 10:40

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Francie, má láska

10:15 - 11:20

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:50

67 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Adam Levý

Levý Adam

Naposled navštívené:
Adam Levý

Levý Adam