Zari
ohodnotit

Obsah filmu Sneekweek

 
Při zasvěcování nových adeptů do studentského života dojde k tragické nehodě, kdy jeden z chlapců zemře v kádi plné ledu. Přítomní se dohodnou, že po rozpuštění ledu vše nahlásí policii jako nešťastnou náhodu. Vyšetřování neúmyslného zabití by jim mohlo překazit studium a budoucí kariéru.

O dva roky později odjíždí Thijs se svou dívkou Merel a s dalšími přáteli Borisem, Peterem, Lisou a Kim na každoroční týdenní plachetní závody Sneekweek. Ubytují se v honosné vile na pobřeží a řeší první záhadu. Kdo objednal a zaplatil ubytování? Všichni měli za to, že to byl jeden z nich, ale kontakty znějí na neznámé telefonní číslo. Od prvního...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.sneekweekdefilm.nl
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
holandská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sneekweek >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.12.2018
Sneekweek jsou tradiční plachetní závody v   okolí městečka Sneek, kterých se zúčastní   partička studentů ať už za účelem závodů   na člunech, nebo popíjení na večírcích   jakožto součásti týdenních oslav. Když se   sejde několik mlaďasů v záhadném domě nebo   luxusní vile (jako v tomto případě),   zákonitě dojde k první vraždě, která   pokračuje postupným vybíjením studentíků až   k překvapivému odhalení zabijáka. V tomto   případě není ani tak překvapivé, v polovině   dojde divákovi, kdo stojí za pomstou.   Naštěstí je "Sneekweek" nejen   hororem, ale i komedií, bohužel oba žánry   působí víc než průměrně. Příběh místy   připomíná "Vřískot" Wese Cravena   nebo "Tajemství loňského léta".


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sneekweek (2016)Sneekweek (2016)Sneekweek (2016)Sneekweek (2016)
Reklama