reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrtící zóna

Outside Ozona

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Smrtící zóna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.6.2012
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.2.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.10.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44358minih44358Planeta Teror (2007) 
Planet Terror n
minih16584minih16584Poslední objetí (1979) 
Last Embrace n
minih22615minih22615Vlak smrti (1992) [TV film] 
Death Train n
minih40222minih40222Kouzelný kolotoč (2005) 
Sprung! Magic Roundabout n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih15866minih15866Písně ze staré Prahy (1993) 
n
minih22348minih22348Velký podvodník (1976) 
Le Grand Escogriffe n
minih35915minih35915O babě hladové (1990) [TV inscenace] 
n
minih28685minih28685Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 
Harry Potter and the Sorcerer's Stone n
minih8895minih8895Chci jen syna (1981) 
Paternity n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
7   - curil
8   - satyr
7   - Petak69
5   - Elementik
4   - oulisna
7   - MysteryIll

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Skvosty britského muzea

14:15 - 15:10

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.092/1.069