Zari
ohodnotit

Slender Man

Rok:
2018
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
23.8.2018
Popis / Obsah / Info k filmu Slender Man
POZOR SPOILER

Wren, Katie, Chloe a Hallie jsou věrné kamarádky. Studují na střední, a tak jej jasné, že se zajímají i o kluky. Zrovna se potkají a debatují co bude večer.
Je to klučičí tajemství, ale je odhaleno. Ty čtyři kamarádky se sejdou u jedné z nich, a o tom tajemství si vyprávějí. Kluci chtěli vyvolat Slender Mana. A to přece děvčata dokáží také ne? Nuže, je tak učiněno.
Když jsou pak na výletě se školou u pohřebiště, Katie se kamsi zadívá a pak mizí. Dokonce ani policie ji nenajde.
Ty tři se rozhodnou pátrat na vlastní pěst. Proto musí navštívit Katiin pokoj, ovšem bez vědomí jejího často ožralého otce. A tak zatímco jej Wren baví u dveří, holky nahoře prolezou Katiin pokojík. Najdou její záznamy a zjistí, že si po internetu psala s někým, kdo používal nick Aleeyka93.
Wren, aby získala více informací si s ní začne psát také a sezná, že Aleeyka93 ví, kdo a co je Slender Man. A ta také tvrdí, že už je všechny tři sleduje.
Pokud děvčata dají Slender Manovi to, co milují, mohou se od něj oprostit. Ale také jej mohou kontaktovat a žádat Katie zpět. Proto se večer všechny vypraví do lesa. A zde přivolají Slender Mana, kterého pak vidí jen černoška Chloe. Následně ji přízrak navštíví a Chloe mizí. Wren jej vidí v knihovně a pak se domluví s Hallie a jdou za Chloe. Prý ji matka drží doma. Je to tak, Chloe najdou ale ta jako by je neviděla.
I Hallie má potíže. Na návštěvě u kluka, kterého chce zpanikaří, protože se jí něco zdá.
Najednou je něco špatně s Lizzy, mladší sestrou Hallie. Ta je pak u ní v nemocnici a vidiny které zde má jsou opravdu děsivé. Lizzie mluví o něčem bez tváře. Hallie něco tuší, a tak jde k Wren, kde zjistí, že právě ta chtěla dát Lizzy Slender Manovi. Sotva se to vyjasní, je zde Slender zase.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Slender Man
V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškoláčky rituálem popřít existenci tajemného SLENDER MANA. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí…

Zdroj: Falcon


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

11:10 - 12:00

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak se žilo v New Yorku roku 1...

10:55 - 11:50

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

77 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové

11:00 - 12:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama