Slender Man (2018)

Slender Man
44.1 %
 
 
    Žánr: horor / mysteriózní / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 23.8.2018        
    Délka: 93 min.
POZOR SPOILER

Wren, Katie, Chloe a Hallie jsou věrné kamarádky. Studují na střední, a tak jej jasné, že se zajímají i o kluky. Zrovna se potkají a debatují co bude večer.
Je to klučičí tajemství, ale je odhaleno. Ty čtyři kamarádky se sejdou u jedné z nich, a o tom tajemství si vyprávějí. Kluci chtěli vyvolat Slender Mana. A to přece děvčata dokáží také ne? Nuže, je tak učiněno.
Když jsou pak na výletě se školou u pohřebiště, Katie se kamsi zadívá a pak mizí. Dokonce ani policie ji nenajde.
Ty tři se rozhodnou pátrat na vlastní pěst. Proto musí navštívit Katiin pokoj, ovšem bez vědomí jejího často ožralého otce. A tak zatímco jej Wren baví u dveří, holky nahoře prolezou Katiin pokojík. Najdou její záznamy a zjistí, že si po internetu psala s někým, kdo používal nick Aleeyka93.
Wren, aby získala více informací si s ní začne psát také a sezná, že Aleeyka93 ví, kdo a co je Slender Man. A ta také tvrdí, že už je všechny tři sleduje.
Pokud děvčata dají Slender Manovi to, co milují, mohou se od něj oprostit. Ale také jej mohou kontaktovat a žádat Katie zpět. Proto se večer všechny vypraví do lesa. A zde přivolají Slender Mana, kterého pak vidí jen černoška Chloe. Následně ji přízrak navštíví a Chloe mizí. Wren jej vidí v knihovně a pak se domluví s Hallie a jdou za Chloe. Prý ji matka drží doma. Je to tak, Chloe najdou ale ta jako by je neviděla.
I Hallie má potíže. Na návštěvě u kluka, kterého chce zpanikaří, protože se jí něco zdá.
Najednou je něco špatně s Lizzy, mladší sestrou Hallie. Ta je pak u ní v nemocnici a vidiny které zde má jsou opravdu děsivé. Lizzie mluví o něčem bez tváře. Hallie něco tuší, a tak jde k Wren, kde zjistí, že právě ta chtěla dát Lizzy Slender Manovi. Sotva se to vyjasní, je zde Slender zase.  Autor: Pitryx

režie:
Sylvain White
 
 
hraje:
Joey King (Wren), Jaz Sinclair (Chloe), Julia Goldani Telles (Hallie), Annalise Basso (Katie), Kevin Chapman (pan Jensen), Javier Botet (Slender Man), Jessica Blank (Halliena mama), Michael Reilly Burke (Halliein otec), Angela Hope Smith, Alex Fitzalan (Tom), Eddie Frateschi (učitel přírodopisu)
 
 
scénář:
David Birke, Victor Surge
 
 
hudba:
George Clinton ("Maggot Brain")
 
 
výprava-architekt:
Jeremy Woodward
 
 
koproducent:
Andrea Ajemian
 
 
výkonný producent:
Ryan H. Cunningham, Adam Kolbrenner, Tracey Nyberg
 
 
producent:
Brad Fischer, Robyn Meisinger, William Sherak, James Vanderbilt
 
 
casting:
Nancy Nayor
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.