reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Slávko, nedej se!

Další název:
Černá ovečka (prac. název)
Žánr:
Rok:
1938
Délka:
72 minut
Premiéra v ČR:
20.1.1939

Celkové hodnocení filmu Slávko, nedej se!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2014
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2010
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2006
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2009
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2016
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.10.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2007
pepe.cerny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2010
Terci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
LadaMVK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
ilcikb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25915minih25915Muž a žena po dvaceti letech (1986) 
Un homme et une femme: vingt ans déjá n
minih36674minih36674Mezi námi děvčaty (2003) 
Freaky Friday n
minih39294minih39294Fantom Opery (2004) 
The Phantom of the Opera n
minih19668minih19668Stezka do Santa Fe (1940) 
Santa Fe trial n
minih28974minih28974Muž do nepohody (1966) 
A Man for all Seasons n
minih6495minih6495Dneska přišel nový kluk (1981) 
n
minih50476minih50476Patrola na hranicích Mexika (1938) 
Come On, Rangers n
minih46748minih46748Pojď, dáme sbohem žízni (1987) [TV inscenace] 
Pojď, dáme sbohem žízni n
minih39072minih39072Červený a černý (1976) 
Krasnoje i čornoje n
minih80272minih80272Hříšní lidé města Oss (2011) 
De Bende van Oss n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
7   - clara.bow
8   - Angelika28
5   - hvezdyn
7   - Serpentina
4   - Faye
7   - melakara
7   - nick4
8   - satyr
7   - brnvl2105
5   - sakro
10 - dederon
6   - rosta12
7   - Henry2222
6   - AlbertPeta
5   - jambroz58
8   - pehe
5   - iqtiqe
8   - tvo
7   - žižalka
7   - pepe.cerny

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253744
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.385/0.353