reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sladký čas Kalimagdory

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2010
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2008
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
Siegmund
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2009
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73063minih730632:22 (2008) 
2:22 n
minih114588minih114588Tajemství drožky (2012) [TV film] 
The Mystery of a Hansom Cab n
minih38706minih38706Království nebeské (2005) 
Kingdom of Heaven n
minih132912minih132912Die Marquise von Sade (1976) 
Die Marquise von Sade n
minih110203minih110203Cesta do Švédska (1965) 
I'll Take Sweden n
minih49301minih49301Halloween 2 (2009) 
H2: Halloween II n
minih16524minih16524Poslední dny Pompejí (1984) [TV minisérie] 
The Last Days of Pompeii n
minih52227minih52227Jeden muž navíc (1967) 
Un homme de trop n
minih34839minih34839Cirkus Hurvínek (1955) 
Cirkus Hurvínek n
minih40864minih40864Světová atrakce (2004) 
Világszám! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.5 %
8   - cicis
9   - curil
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - Bara.40
9   - melakara
8   - rosta12
8   - Henry2222
7   - yuyka
10 - Siegmund
10 - J.Zaborsky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.104/1.042