reklama
 
ohodnotit

Škaredá dědina

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1975
„Český film podle novely národního umělce Petra Jilemnického.“

Celkové hodnocení filmu Škaredá dědina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.3.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2010
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2014
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2014
lvicinek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.2.2010
arbogast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4537minih4537Božská Ema (1979) 
n
minih11016minih11016Kvočna (1937) 
n
minih48796minih48796Modré světlo (1976) 
Das Blaue Licht n
minih24564minih24564Žena na rozcestí (1937) 
Žena na rozcestí n
minih31580minih31580Superstar (1999) 
Superstar n
minih72870minih72870Tisíc let české myslivosti (2007) [TV cyklus] 
Tisíc let české myslivosti n
minih31981minih31981Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla (2000) 
The Adventures of Rocky & Bullwinkle n
minih39340minih39340O zvířatech a lidech (1993) [TV seriál] 
n
minih43070minih43070Kdo je tady ředitel? (2006) 
Direktøren for det hele n
minih34024minih34024Santa Claus 2 (2002) 
The Santa Clause 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (16)
6   - curil
1   - jarda53
2   - Pitryx
7   - hvezdyn
6   - Frolíček
8   - jmenuji.se
6   - Bara.40
7   - satyr
8   - zepo
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - Xell
8   - Tnegad
8   - troufalka
2   - lvicinek
8   - arbogast

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady

01:35 - 01:50

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Šťastné údolí (2014) [TV seriá...

01:10 - 02:00

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:25 - 02:05

15 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:20 - 02:25

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635352
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.247