Zari
ohodnotit

Sicilské přízraky

Sicilian Ghost Story

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
120 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Sicilské přízraky
POZOR, SPOILER

Malý školák Giuseppe jde místo po hlavní cestě do lesa. Sleduje jej dívenka Luna, zhruba v jeho věku. Pak mají potíže se psem, které vyřeší Giuseppe, ale přijde při tom o tašku s věcmi. Pak jdou oba k němu a vyjedou si na minimotorce ke koním. Domů se Luna Cinigliarová vrací pozdě a má potíže s matkou.

Druhý den ve škole Giuseppe chybí. A další den také. A znova a znova. Sedmnáctý den ve škole se začne Luna ptát, ale nic se nedozví. Zajde tedy na místo, kde přišel Giuseppe o své věci při konfliktu se psem. Zdá se jí, že ho tam vidí, ale ve skutečnosti je zde sama. Když je pak u Giuseppa doma a chce jej vidět, je jeho dědou vyhozena. Když byl Giuseppe s Lunou u koní, odvezli jej nějací muži, falešní policisté. Odvlekli jej do domu, dali řetěz kolem krku a vyfotili. Fotky pak mají sloužit k vydírání. To ovšem Luna neví, a tak si s kamarádkou obarví vlasy na modro a rozdávají letáčky s Giuseppeho fotkou. Ve škole pak vyvolá Luna konflikt.

Giuseppe úpí jako vězeň a Luna je s otcem na rybách. Zde má zase jakousi vidinu a uteče od ryb až rozestavěnému baráku. Zde jde dolů po schodech, které jsou zality vodou. Pod vodní hladinou vidí Giuseppeho, ale když se jej chce dotknout, tahá ji otec z rybníku.

Potom je Giuseppe převážen na nové místo. Ale protože v kufru auta bečí, že chce vidět moře, vytáhne jej únosce ven. Nové místo je rozestavěný dům.

Když jede Luna s kamarády z lesa, seskočí z motorky a žene se za autem. Poznala muže, se kterým se setkal Giuseppův děda, ten, co ji tehdy vyhodil. Luna je i na policii, ale zdá se, že není zájem to nějak řešit.

Giuseppe má zdravotní problém a nehýbe se. Také defekoval. Je proto odnášen a on sám se na to dívá. Nahý pak vyjíždí mini výtahem ze sklepa, kde byl, nahoru...

Luna se pak nějak dostane do toho domu a nalézá nahého Giuseppa. Oba odcházejí a ukryjí se v loďce.

Ve skutečném životě je však Giuseppe postaven ke zdi a má být zavražděn. Už má na krku provaz…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Sicilské přízraky
V sicilské vesničce se beze stopy ztratí třináctiletý Giuseppe a jeho záhadné zmizení obestírá clona mlčení a nezájmu. Jediný, kdo po něm pátrá, je jeho spolužačka Luna. Brzy zjistí, že Giuseppe je uvězněný v temném světě, který existuje souběžně s naší realitou. Příběh o nezlomném přátelství a lásce přenesený do světa fantazie vychází ze skutečného případu chlapce uneseného sicilskou mafií.

Zdroj: Febiofest


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

16 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 05:59

1 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

61 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ivana Chlostová

Chlostová Ivana

Arnošt Faltýnek

Faltýnek Arnošt

Naposled navštívené:
Ivana Chlostová

Chlostová Ivana

Arnošt Faltýnek

Faltýnek Arnošt