Duben
ohodnotit

Sicilské přízraky

Sicilian Ghost Story

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
120 minut

Obsah filmu Sicilské přízraky

 
V sicilské vesničce se beze stopy ztratí třináctiletý Giuseppe a jeho záhadné zmizení obestírá clona mlčení a nezájmu. Jediný, kdo po něm pátrá, je jeho spolužačka Luna. Brzy zjistí, že Giuseppe je uvězněný v temném světě, který existuje souběžně s naší realitou. Příběh o nezlomném přátelství a lásce přenesený do světa fantazie vychází ze skutečného případu chlapce uneseného sicilskou mafií.

Zdroj: Febiofest

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.11.2020
Neskutečně otravná a utahaná nuda kde se   absolutně nic neděje aničeho se nedočkáte.   Film se příšerně táhne zdlouhavými   prázdnými záběry a dialogy o ničem.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.10.2019
No, občas se blejskne pan kameraman, ale jinak   jsem to jel na díly. Počáteční zvědavost se   změnila na nudu. Je to strašně pomalé, táhne   se to přímo neuvěřitelně, myslíte si, že na   to čumíte hodinu a při tom je to sotva deset   minut. Ano, uznávám, že natočit únos jako   fantasy je skvělý nápad, ale také to chce   něčím oživit. A ne aby to celý film   chrápalo. Navíc mně iritovalo že jsem někdy   netušil, co je vidina a co je fakt.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Nejprve mně to přišlo jako špatně natočený   studentský film, až pak jsem se dovtípil, že   to tvůrci takto natočili záměrně.
První   půl hoďky to byla celkem nuda. Až si pak ty   holky obarvily vlasy na modro, tak se to   zlepšilo. Né sice moc, ale přece. Málem jsem   se na to ani nedodíval, ale chtěl jsem vědět,   jak to celé dopadne. Pak to mělo dobré grády   teda a ten konec mě dostal - to jsem fakt   nečekal. Konečně po dlouhé době film, který   končí blbě. Anebo ne?
Nejvíc mě na ale   dostalo, že ten kluk skutečně existoval.


Hodnocení:n12345678910
Sicilské přízraky (2017)Sicilské přízraky (2017)Sicilské přízraky (2017)Sicilské přízraky (2017)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10