reklama
 
ohodnotit

Shirley Valentineová

Shirley Valentine

Rok:
1989
Délka:
108 minut
„Byla manželkou a matkou. Teď chce být zase sama sebou.“

Celkové hodnocení filmu Shirley Valentineová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.6.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.11.2007
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2017
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2009
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2007
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19811minih19811Střelec (1976) 
The Shootist n
minih54665minih54665Krvavá Mary (2006) 
Bloody Mary n
minih133202minih133202Liza, liščí víla (2015) 
Liza, a rókatündér n
minih35932minih35932Pofoukej mi jahody (1990) [TV inscenace] 
Pofoukej mi jahody n
minih4597minih4597Bratia (1961) 
n
minih22012minih22012Valachiho svědectví (1972) 
The Valachi Papers n
minih97405minih97405Klára a tajemství medvídků (2012) 
Clara und das Geheimnis der Bären n
minih72137minih72137Mariken (2000) 
Mariken n
minih75659minih75659Nezahrávej si s ohněm (2012) 
Fire with Fire n
minih37543minih37543Míša Kulička (1973) [TV seriál] 
Míša Kulička n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 % (8)
5   - curil
9   - melakara
10 - Faye
6   - MildaX
8   - Milicent
10 - oulisna
7   - Myshitchka
6   - raca.mr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152326
Osobností: 636472
Fotografií: 578304
Plakátů: 275641
Obsahů a biografií: 139805

Poslední komentáře

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Mardi Gras: Jarní prázdniny (201...

Mardi Gras: Jarní prázdniny
Další studentská komedie,   která má přinést pobavení   zásluhou nekonečné   vypíječky a báječného   sexu. Mladíci ztělesnění   ve filmu herci více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Prokletý klaun (2014)

Prokletý klaun
Nejlepší na hororu Jona   Wattse je námět, i když   také není originální. To   mi tolik nevadí, nezvyklý je   i cíl vraždění zloducha -   děti. více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
║Rozpočet   $44miliónov║Tržby USA   $54,117,416║Tržby   Celosvetovo $155,760,117 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,892,972 ║ Tržby za více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Nespoutaný Django
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $162,805,434║Tržby   Celosvetovo $425,373,688▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $29,457,271 //počet více >

Autor: T2 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.331/0.289