Zari
ohodnotit

Obsah filmu Sex Is Comedy

 
Francouzská režisérka Catherine Breillat natočila svůj další film s autobiografickými prvky. Příběh je o natáčení filmu, resp. dvou mileneckých scén, z nichž ta druhá přináší pohled na zákulisí natáčení předchozího díla režisérky À ma soeur! (2001).

Režisérka Jeanne natáčí milostnou scénu na břehu moře se dvěma mladými herci, kteří se vzájemně nesnáší. Potíž je, že zatímco herci jsou v plavkách, celý štáb se choulí do péřových bund. Další erotická scéna se natáčí v ateliéru, ale režisérka se musí vypořádat s řadou dalších problémů....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.9.2017
Zavádějící název, film není komedie a není   o sexu. Každého diváka uvede do obrazu, jak se   natáčí erotické scény, a že to není   žádná zábava pro herce ani pro filmový   štáb. Režisérka Jeanne jde tvrdě za svým   cílem i za cenu předehrávání ožehavé scény   mladé herečce a své citové újmy. Ve filmu se   hodně mluví a to od počátku až do konce.   Kupodivu jsem se nenudil a závěr filmu vše   vynahradí. Anne Parillaud je skvělá jako vždy   a hlavní roli režisérky vtiskla věrohodnost.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sex Is Comedy (2002)Sex Is Comedy (2002)Sex Is Comedy (2002)Sex Is Comedy (2002)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fernando Suarez

Suarez Fernando

Marrakech Express

Marrakech Express
Marrakech Express

Naposled navštívené:
Fernando Suarez

Suarez Fernando

Marrakech Express

Marrakech Express
Marrakech Express