Zari
ohodnotit

Sejít z cesty

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
86 minut
„Lehce absurdní příběh o tom, jak se mladému právníkovi vymknul z ruky zdánlivě prostý úkol přivézt k soudu z Prahy do Olomouce bohémského pobudu.“

Komentáře k filmu Sejít z cesty

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.4.2021
Road-movie je žánr, který u   nás nemá tradici a tento   film je jasným dokladem toho,   že tyhle věci prostě točit   neumíme. A to přitom   pontenciál tu byl i když   příběh byl dost   předvídatelný. Všechno ale   doslova zabil režisér   Jandourek obsazením. Ondřej   Pavelka byl pro hlavní roli   postaršího zpustošeného   rockera hodně nešťastná   volba a také působil velmi   nevěrohodně (co by asi z   takové role vydoloval třeba   takový Jiří Schmitzer). Ani   v dalších rolích to navíc   nebyl žádný herecký   karneval ačkoli pro   osvěžení byla přizvána   řada brněnských herců. Je   sice potřeba ocenit odvahu   natočit něco co se u nás   moc nedělá ale výsledek je   bohužel jenom slabě   průměrný!
řepešínský
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.6.2012
škoda, že jen slabší   podprůměrný film se v   konečném výsledku povedl   jandourkovi a jeho týmu z   celkem zajímavého námětu   sejít z cesty, ale co už   teď, že? každopádně   pavelka byl pro postavu   nezvladatelného rockera v   sejít z cesty málo   přesvědčivý, až by se   dalo napsat, že role je   přímo napsána pro a o   závišovi milanovi smrčkovi,   nezachránil to ani jindy   vynikající vašek neužil a   tak nejlepší a   nejvěrohodnější byla jen   vanda hybnerovic jako oddaná   fanynka, což je přeci jen   poněkud málo. sejít z cesty   jako netradiční road movie   se nakonec uhnízdí jen mezi   slabšími podprůměrnými   díly střední třídy dějin   světové kinematografie. ano   jak se zdá, dle názvu i ona   jaksi sešla z hlavní cesty   středu jaksi stranou pro   nezvládnutý rytmus, dějové   zvraty či až místy   nedotažené pointy a   nelogičnosti ve výstavbě.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:45 - 16:35

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - 1938: Chamberlain chce mír s H...

16:05 - 16:30

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

57 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Beethoven

Beethoven
Beethoven

Anna, sestra Jany

Anna, sestra Jany
Anna, sestra Jany

Naposled navštívené:
Beethoven

Beethoven
Beethoven

Anna, sestra Jany

Anna, sestra Jany
Anna, sestra Jany