reklama
 
ohodnotit

Šéf je mrtvý

The Don Is Dead

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Šéf je mrtvý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2013
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
Cinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2012
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.5.2009
Nalim2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13304minih13304Na divokém západě (1937) 
Way Out West n
minih53297minih53297Panoptikum (1981) 
The Funhouse n
minih37200minih37200Ginostra - mafie nespí, mlčí (2002) 
Ginostra n
minih24648minih24648V podstatě jsme normální (1981) 
V podstatě jsme normální n
minih72140minih72140Insidious (2010) 
Insidious n
minih22811minih22811Vražda na Eigeru (1975) 
The Eiger Sanction n
minih8170minih8170Hele, on letí! (1984) 
n
minih45202minih45202Až do dna (2006) 
Bottoms Up n
minih5902minih5902Dave (1993) 
Dave n
minih112894minih112894Krvavé zúčtování (2013) 
Blood of Redemption n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
7   - curil
9   - jarda53
3   - řepešínský
7   - hvezdyn
7   - Bara.40
7   - moldovan
8   - satyr
9   - oulisna
6   - rosta12
7   - lionheart
8   - Johnny1
7   - Cinik
1   - Kloby
4   - Nalim2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621504
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.475