reklama
 
ohodnotit

Sayonara

Žánr:
Rok:
1957
Délka:
147 minut
„V době korejské války se láska Američana a Japonky střetává s předsudky a nedorozuměními v důsledku jejich rozdílného kulturního původu“

Celkové hodnocení filmu Sayonara

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2018
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2015
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2009
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2010
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2018
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2018
angelina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8420minih8420Holka nebo kluk (1938) 
n
minih43909minih43909Smrt podle poslední vůle (1979) 
The Cat and the Canary n
minih34403minih34403Dobře placená procházka (1966) [TV film] 
n
minih46279minih46279Spálené životy (2008) 
The Burning Plain n
minih40080minih40080Slečna Julie (2005) [TV film] 
n
minih7851minih7851Generál Patton (1970) 
Patton n
minih13790minih13790Nebezpečný klient (1994) 
The Client n
minih21194minih21194Topper se vrací (1941) 
Topper Returns n
minih61217minih61217Kdybych byl králem (1938) 
If I Were King n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 % (15)
9   - clara.bow
9   - pataamat
8   - Bara.40
7   - R.RICKIE
7   - Scifista
9   - Milicent
6   - MysteryIll
8   - rosta12
9   - Johnny1
10 - POČÍTAČ
7   - Darkman7
9   - beretap
7   - vali55967
8   - Joy84
10 - angelina
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152392
Osobností: 636565
Fotografií: 578637
Plakátů: 275696
Obsahů a biografií: 139854

Poslední komentáře

Big Ben: Vídeňská krev (2007) [T...

Big Ben: Vídeňská krev
Z poslední 6. řady, tudíž   z dílů s Nadine je to asi   nejlepší díl. Konečně   pořádný a zajímavý   případ rafinované   chladnokrevné a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda bez oběti (2007)...

Big Ben: Vražda bez oběti
Tento díl mě vůbec nebavil,   strašná nuda při   vyšetřování a ani žádné   humorné dialogy. Už se tu   nešije do politiků ani do   církve jako více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Big Ben: Smrtící žárlivost (2006...

Big Ben: Smrtící žárlivost
Úvodní díl poslední 6.   řady Big Bena a bohužel i   nejhorší. Zvlášť proto,   že Sabrina byla odejita,   Nadine se jí ani zdaleka   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Big Ben: Vražda v klášteře (2005...

Big Ben: Vražda v klášteře
Tento díl je zajímavý   především netradičním   prostředím ženského   kláštera, kde jedna z   řádových sester záhadně   umírá na otravu. Závěr více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Vražda ve zpovědnici (2...

Big Ben: Vražda ve zpovědnici
Tak už i na státního   tajemníka von Glucka nakonec   došlo a ďábel (dle jeho   způsobu života kdo jiný) si   ho povolal k sobě na   věčnost. A více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.126