reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sami v poušti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2010
collen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2009
GeorgeB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2018
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.6.2015
romisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2018
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2009
suil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2009
medvedice00
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23191minih23191Vzorný kinematograf Haška Jaroslava (1955) 
Vzorný kinematograf Haška Jaroslava n
minih18509minih18509Sbohem, příteli! (1968) 
Adieu L'Ami n
minih14415minih14415Noční hlídka (1995) 
Night Watch n
minih50138minih50138České milování (2009) [TV cyklus] 
České milování n
minih27698minih27698Lhář (1997) 
Deceiver /Liar n
minih36183minih36183Dumky (1990) [TV film] 
n
minih23470minih23470Záhadný kontraband (1964) 
Échappement libre n
minih42933minih42933Všichni musí zemřít (2005) [TV film] 
Všichni musí zemřít n
minih60882minih60882Stefanie (1995) [TV seriál] 
Für alle Fälle Stefanie n
minih85817minih85817Dům pro panenky (2012) 
Dollhouse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 % (16)
6   - curil
7   - collen
7   - satyr
6   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
9   - oulisna
5   - GeorgeB
8   - rockwoman
9   - miroslav22
8   - rosta12
10 - Gremmie
9   - romisek
8   - Zdenek13
7   - Raptor150
8   - suil
9   - medvedice0

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

11 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

46 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

6 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.399/0.352