reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

S vyznamenáním

With Honors

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
101 minut
„Neobvyklý obchod a svérázný bezdomovec, který osudově zasáhne do života vysokoškoláka Montyho.“

Celkové hodnocení filmu S vyznamenáním

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.9% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2010
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.10.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2010
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2014
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2015
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2010
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2004
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2012
burlad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.6.2015
Foxie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2676minih2676Akce B (1952) 
Akce B n
minih16395minih16395Ponorka na dně (1978) 
Gray Lady Down n
minih34113minih34113Chvění 3 (2001) [Video] 
Tremors 3: Back to Perfection n
minih24918minih24918Moucha (1958) 
The Fly n
minih51384minih51384Opravdové ženy (1997) [TV film] 
True Women n
minih102212minih102212Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) [2k digital] 
Mr. Peabody & Sherman n
minih8931minih8931John Chisum (1970) 
Chisum n
minih75281minih75281Štěstí je teplá deka (2011) [Video] 
Happiness Is a Warm Blanket, Charlie Brown n
minih3574minih3574Baraka - Odysea země (1992) 
Baraka n
minih47656minih47656Zázrak v New Yorku (1947) 
Miracle on 34th Street n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.9 %
7   - Erkul
8   - curil
8   - jorgemar
6   - satyr
10 - kubik-duli
8   - oulisna
7   - rosta12
6   - vampyer
10 - Gremmie
6   - Pauleto
8   - fidelio
6   - blackpoint
8   - Myšák
6   - jerigrau
4   - burlad
7   - Foxie

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

53 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602793
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.469/0.444