reklama
 
ohodnotit

Rytíři

Knightriders

Další název:
George A. Romero's Knightriders; Knights
Rok:
1981
Délka:
145 minut

Celkové hodnocení filmu Rytíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2011
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2008
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2011
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.4.2018
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.4.2008
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2014
comon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21055minih21055Tisíc a jedna noc (1993) 
Tisíc a jedna noc n
minih47226minih47226Akce kachna (2001) 
Hildegarde n
minih129747minih129747Šach mat (1964) [TV inscenace] 
Šach mat n
minih88983minih88983ID:A (2011) [DVD kinodistribuce] 
ID:A n
minih64400minih64400Orel Deváté legie (2011) 
The Eagle n
minih103227minih103227Ztraceni v lásce (2005) 
Opa! n
minih115771minih115771Astronaut: Cesta domů (2012) 
The Last Push n
minih48201minih48201Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace] 
n
minih19378minih19378Soudce zvaný šerif (1977) 
Le Juge Fayard dit le 'shérif' n
minih50783minih50783Svět je velký a záchrana kyne odevšad (2008) 
Svetat e goljam i spasenie debne otvsjakade n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56 % (10)
8   - curil
7   - Prasoid
6   - Robinson
10 - oulisna
6   - rosta12
4   - Manučao
6   - martas.s
2   - Sivok
3   - Nik
4   - comon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634096
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.263/0.229