reklama
 
ohodnotit

Rytíři

Knightriders

Další název:
George A. Romero's Knightriders; Knights
Rok:
1981
Délka:
145 minut

Celkové hodnocení filmu Rytíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2011
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2008
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2011
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.4.2008
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2014
comon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18358minih18358S.O.S. Titanic (1979) [TV film] 
S.O.S. Titanic n
minih47211minih47211Vánoční únos (2007) [TV film] 
Holiday in Handcuffs n
minih56184minih56184Údolí smrti (1982) 
Death Valley n
minih70469minih70469Neuvěřitelná cesta kapitána Drakea (2009) [TV film] 
The Immortal Voyage of Captain Drake n
minih7578minih7578Farinelli (1994) 
Farinelli, il castrato n
minih33796minih33796Orfeus (1950) 
Orphée n
minih33350minih33350Myšák Stuart Little 2 (2002) 
Stuart Little 2 n
minih59264minih59264Dostaňte agenty Bruce a Lloyda (2008) 
Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control n
minih12916minih12916Motýlí čas (1990) 
Motýlí čas n
minih30410minih30410Chci žít! (1958) 
I Want to Live! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
8   - curil
7   - Prasoid
6   - Robinson
10 - oulisna
6   - rosta12
6   - martas.s
2   - Sivok
3   - Nik
4   - comon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.44