reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rudá kápě

Den røde kappe

Další název:
Červený plášť; The Red Mantle; Den röda kappan
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Rudá kápě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16203minih16203Poklad na Sierra Madre (1948) 
The Treasure of the Sierra Madre n
minih24588minih24588Choď a nelúč sa (1979) 
Choď a nelúč sa n
minih20796minih20796Teresa (1987) 
Teresa n
minih47334minih47334Proměna Betty Lou (1992) 
The Gun in Betty Lou's Handbag n
minih25859minih25859Vřískot 2 (1997) 
Scream 2 n
minih48457minih48457Duel Frost/Nixon (2008) 
Frost/Nixon n
minih49125minih49125Ještě jednou (1983) 
Još ovaj put n
minih137841minih137841Jak být normální (2015) 
Requisitos para ser una persona normal n
minih10974minih10974Kukačka v temném lese (1984) 
Kukačka v temném lese n
minih8693minih8693Hráči z Indiany (1986) 
Hoosiers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
8   - Erkul
6   - curil
7   - jarda53
7   - Charlie35
8   - melakara
8   - zepo
6   - moramp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.968/0.94