Zari
ohodnotit

Rozkošný příběh

Žánr:
Rok:
1936
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
29.1.1937
„Komedie o malém štěstí obyčejné prodavačky“

Komentáře k filmu Rozkošný příběh

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.5.2017
Zbytečně hodně ječení =   zpěvu na můj vkus. Nebavilo   mne to, tyhle připitomělé   románky nemám v oblibě.   Přesto něco dát musím.
argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.7.2007
Tenhle film opakují v   televizích docela často, je   to docela roztomilá   podívaná. Věra Ferbasová   poprvé v hlavní roli, rok   1936 byl pro ni počátkem   její filmové slávy. Oproti   tomu již stoupající hvězda   Adina Mandlová omezila svůj   výstup v tomto filmu na   hysterické výstupy   odmítnuté bohaté snoubenky.   Kouzelný je Oldřich Nový se   svými sarkastickými glosami.
clara.bow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2006
Rozkošný příběh
Rozkošně naivní, ale což   diváku se odcházelo z kina   dobře, tak proč ne. Věra   Ferbasová v roli hodné   pracovité dívky, FK.Veselý   syn továrníka, Adina   Mandlová, rozmazlená a   protivná slečinka :o) a v   tomto filmu exceloval Oldřich   Nový v roli otce   F.K.Veselého a jeho manželku   hrála paní Šlemrová.   Kouzelný herecký projev...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Shawn Snyder

Snyder Shawn

The Cellar

The Cellar
The Cellar

Naposled navštívené:
Shawn Snyder

Snyder Shawn

The Cellar

The Cellar
The Cellar