Zari
ohodnotit

Rozkošný příběh

Žánr:
Rok:
1936
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
29.1.1937
„Komedie o malém štěstí obyčejné prodavačky“

Obsah filmu Rozkošný příběh

 
Chudá prodavačka Helena přijme lístek do divadla od neznámého muže, kterému vstupenka zbyla, když se nepohodl se svou snoubenkou Evou. Neznámý je milionář Jára Nerad a Helena před ním předstírá, že je také bohatá. Druhý den se náhodou sejdou v obchodě, kde Helena pracuje, a pravda vyjde najevo. Járovi to však nevadí a oba mladí lidé začnou spolu chodit. Helena bydlí v Domově žen s Miluškou. Do té je zamilován nesmělý majitel autoopravny Karel. Helena zprostředkuje jejich seznámení a obě mladé dvojice si vyjedou na výlet autem. Neradova matka však chce syna oženit s bohatou Evou a předstírá před Járou, že rodina přišla o majetek poklesem cen...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.5.2017
Zbytečně hodně ječení = zpěvu na můj vkus.   Nebavilo mne to, tyhle připitomělé románky   nemám v oblibě. Přesto něco dát musím.
argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.7.2007
Tenhle film opakují v televizích docela často,   je to docela roztomilá podívaná. Věra   Ferbasová poprvé v hlavní roli, rok 1936 byl   pro ni počátkem její filmové slávy. Oproti   tomu již stoupající hvězda Adina Mandlová   omezila svůj výstup v tomto filmu na hysterické   výstupy odmítnuté bohaté snoubenky. Kouzelný   je Oldřich Nový se svými sarkastickými   glosami.
clara.bow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2006
Rozkošný příběh
Rozkošně naivní, ale což diváku se odcházelo   z kina dobře, tak proč ne. Věra Ferbasová v   roli hodné pracovité dívky, FK.Veselý syn   továrníka, Adina Mandlová, rozmazlená a   protivná slečinka :o) a v tomto filmu exceloval   Oldřich Nový v roli otce F.K.Veselého a jeho   manželku hrála paní Šlemrová. Kouzelný   herecký projev...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Věra Ferbasová, František Krištof-Veselý a 	Theodor PištěkRozkošný příběh (1936)Rozkošný příběh (1936)Rozkošný příběh (1936)
Reklama