reklama
 
ohodnotit

Romance a cigarety

Romance & Cigarettes

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
102 minut
„Bratři Coenové uvádí film Johna Turturra.“

Celkové hodnocení filmu Romance a cigarety

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.5% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.12.2008
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2008
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.9.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2009
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2014
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2008
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2011
leunka592
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2015
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.4.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2009
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
sinell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15402minih15402Páni v cylindrech (1935) 
Top Hat n
minih8699minih8699Hranice (1982) 
The Border n
minih45088minih45088Někdo je za dveřmi (1971) 
Quelqu'un derriére la porte n
minih109512minih109512Citlivá na dotek (2013) 
Touchy Feely n
minih58456minih58456Nebudem tvoj priateľ (2009) 
Nem leszek a barátod n
minih49890minih49890Stefanie - Nový začátek (2004) [TV seriál] 
Stefanie - Eine Frau startet durch n
minih21473minih21473Tulák Macoun (1939) 
Tulák Macoun n
minih70660minih70660Hanno cambiato faccia (1971) 
Hanno cambiato faccia n
minih49630minih49630Hlad (2008) 
Hunger n
minih45443minih45443Dobrá zpráva (1997) [TV film] 
Dobrá zpráva n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.5 % (22)
9   - curil
7   - cicis
8   - jorgemar
5   - Lienocka22
8   - salte
5   - ignac1
8   - mat.ilda
6   - vlk1410
4   - Pixel116
7   - Kycky
7   - rockwoman
8   - leunka592
7   - miroslav22
7   - rosta12
6   - extremek.c
8   - kapelnik
9   - drticik
9   - Zdenek13
8   - vlas58
6   - Raptor150
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Václav Havel - Pocta Václavu Hav...

Václav Havel - Pocta Václavu Havlovi
Trochu slabší, ale i tak si   to Václav "Vašek" Havel   zaslouži. Nejlepší český   a československý prezident,   který kdy žil.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Havel na Hrad (1999) [TV film]

Havel na Hrad
Václav "Vašek" Havel na   Hrad? Jasná volba voto   žadná. V jakýchkoliv   volbách by porazil   jakéhokoliv kandidáta, i   kdyby proti němu více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Občan Havel - Kandidát, Dusno (2...

Občan Havel - Kandidát, Dusno
Supeeer Dokument vyvažuje,   fakt, že je tu málo soch i   laviček Vacláva Havla. Mě   by vůbec nevadilo víc   takových dokumentu, mnohem   víc než jich je.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.275/0.233