Zari
ohodnotit

Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together

Time Is on Our Side

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1990
„Sestřih čtyř koncertů světoznámé hudební skupiny“

Obsah filmu Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together

 
Název snímku předčasně zemřelého režiséra Hala Ashbyho Rolling Stones - LET'S SPEND THE NZGHT TOGETHER je odvozen z titulu slavného hitu této skupiny a zároveň je i výzvou filmovým divákům: Buďme spolu tuto noc. Když se film připravoval do distribuce, nikoho nemohlo napadnout, že by diváci měli možnost vidět u nás něco jiného než právě jen filmový dokument o jedné z nejslavnějších světových skupin. Stalo se však nemožné a 18. srpna 1990 vystoupili Rolling Stones na jediném koncertu na Strahovském stadiónu (výtěžek byl věnován na dobročinné účely). Mimořádné akci byla věnována i mimořádná publicita. Americ-ký snímek z roku 1982 připomene...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jager
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Pojdˇme spolu strávit večer nás zvou Stouni v   titulu tohoto filmu, a ten kdo má Stones třeba   jen trochu rád atˇtoto pozvání příjme.   Rolling Stones v tomto období již vyzrálá   skupina jsou zde v nejlepší formě. Parádní   vyběr skladeb, perfektní zvuk, nádherný obraz   ze spousty kamer.
Všem milovníkúm Rolling   Stones kteří tonto film neznají ho prostě   musím doporučit


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982)Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982)Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982)Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982)
Reklama