reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together

Time Is on Our Side

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1990
„Sestřih čtyř koncertů světoznámé hudební skupiny“

Celkové hodnocení filmu Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.8.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2010
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2008
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2013
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2007
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.3.2008
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45876minih45876Skafandr a motýl (2007) 
Le scaphandre et le papillon n
minih10114minih10114Kdo seje vítr (1960) 
Inhert the Wind n
minih24624minih24624Přehlídce velím já (1969) 
n
minih46757minih46757Maigret: L'ombra cinese (2004) [TV film] 
Maigret: L'ombra cinese n
minih37126minih37126De-Lovely (2003) 
De-Lovely n
minih31639minih31639Pohádka o zamilovaném malíři (1987) 
Skazka pro vljubljonnogo maljara n
minih7761minih7761Příliš mladí na lásku (1980) [TV inscenace] 
Příliš mladí na lásku n
minih10580minih10580Rytíř z Kruji (1940) 
Il cavaliere di Kruja n
minih12550minih12550Misery nechce zemřít (1990) 
Misery n
minih15963minih15963Plunkett & Macleane (1999) 
Plunkett & Macleane n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.1 %
9   - curil
8   - REKBRIT
9   - satyr
9   - jager
8   - Strength
9   - oulisna
9   - jochen
6   - Rendys
10 - POMAJZ
3   - Area
7   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141326
Osobností: 605478
Fotografií: 525913
Plakátů: 253577
Obsahů a biografií: 130121

Poslední komentáře

Na špatné straně hlavně (2016)

Na špatné straně hlavně
Steven Seagal si jako obvykle   zahrál někoho bývalého.   Tentokrát je to bývalý   federální agent, toho času   coby ochranka v obchodním   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Muž na míru (2013)

Muž na míru
Umíme se chovat pěkně   pošetile, když se snažíme   někomu imponovat...takové je   poselství tohoto snímku a je   to asi jediné, co mne   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Dr. No (1962)

Dr. No
Nejsem zarytý fanda JB, ale   občas na filmy s ním   číhnu, ačkoliv nejsem   znalec předlohy ani knihy   atd. tak úvodní film je   dobrý a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Supertornádo (2012) [TV film]

Supertornádo
Děsná slátanina. Ten kdo   napsal scénář by měl   dostat zvláštní ocenění.   Taková blbost by se měla   trestat.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál]

Čtvrtá hvězda
Pohodové koukání u kterého   se člověk velice rád   zasměje . Přišlo mi že s   přibývajícími díly   přibilo trocha nudy.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.739/0.707