Zari
ohodnotit

Rock of Ages

Rok:
2012
Délka:
123 minut
„Užijte si zábavu, smích a hudbu slavných časů rock 'n' rollu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Rock of Ages
Sherrie se rozhodla odejít do Los Angeles a chce se stát zpěvačkou. Netrvá dlouho a ulice drsného velkoměsta jí ukáže pravou tvář - na Sunset Trip ji okradou o sbírku elpíček. Potká ale barmana Drewa, který jí pomůže a u majitele podniku, v němž pracuje, jí domluví místo servírky. Klub ale prochází finanční krizí a jeho majitel musí vymyslet, jak podnik zachránit. Rozhodne se proto pozvat na koncert slavnou rockovou hvězdu Jaxxe, který nemá jen příznivce, ale i odpůrce. Tím největším jsou starostova žena a její muž Mike Whitmore. Oba organizují protesty před klubem s úmyslem ho uzavřít a tak vymítit "Sex, drogy a Rock 'n' Roll" z Los Angeles. Drew a Sherrie se do sebe zamilují a on začne skládat píseň, ve které jí vyznává lásku. Jaxx v den koncertu není v takové kondici, aby mohl vystoupit. Sherrie ho ale přesvědčí, aby poslal na jeviště Drewa a jeho skupinu Wolfgang von Colt.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rock of Ages
V režii Adama Shankmana přichází na filmové plátno adaptace superúspěšného broadwayského muzikálu. Píší se pozdní osmdesátá léta a jeden legendární hollywoodský klub má své dny spočítány – jeho osud leží v rukou dychtivých vývojářů. Mladý rocker Drew touží po tom, aby ho někdo objevil a Sherie, dívka z malého města následuje své sny – jak daleko je vyženou jejich vlastní ambice? Jejich rock 'n' rollová romance je vyprávěna prostřednictvím nesmrtelných hitů Defa Lepparda, Foreignera, Journey, Bon Joviho, Joan Jett, REO Speedwagon, Twisted Sister a dalších. V jedinečném filmovém muzikálu si zahráli: Julianne Hough, herec/zpěvák Diego Boneta (jeho filmový debut), Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman a královna R&B Mary J. Blige, Alec Baldwin a Tom Cruise.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 17.08.2013 CX


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rock of Ages
V roce 1987 naivní blondýnka Sherri (Julianne Hough) přijíždí do L.A., aby si splnila sny o zpívání. Na Sunset Trip je vzápětí okradena o svou sbírku elpíček a přitom poznává Drewa (Diego Boneta), barmana z nedalekého klubu The Bourbon. Stane se číšnicí a sbližuje se s Drewem. Díky nedorozumění, které zapříčiní rocková legenda Stacee Jaxx (Tom Cruise), se však jejich cesty rozcházejí. Sherri se stane striptérkou a Drewa nutí jeho nový agent Paul (Paul Giamatti) věnovat se rapu.
Na pozadí rockových pecek Bon Joviho, Journey, Twisted Sister, Def Leppard a dalších, najdou Sherri s Drewem k sobě cestu, upíjející se rocker Stacee svojí píseň, majitelé klubu Bourbon Dennis (Alec Baldwin) a Lonny (Russell Brand) zachrání klub před úpadkem a starostova žena Patricia Whitmore (Catherine Zeta-Jones) se vrátí ke svému pravému já.


Autor: Frolíček

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Všechny velké a malé bytosti (...

10:15 - 11:05

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

10:05 - 10:50

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

10:20 - 11:30

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

13 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ďáblův elixír

Ďáblův elixír

Naposled navštívené:
Ďáblův elixír

Ďáblův elixír