Rock of Ages (2012)

Rock of Ages
70.5 %
 
 
    Žánr: komedie / drama / hudební / muzikál
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 123 min.
„Užijte si zábavu, smích a hudbu slavných časů rock 'n' rollu.“
Sherrie se rozhodla odejít do Los Angeles a chce se stát zpěvačkou. Netrvá dlouho a ulice drsného velkoměsta jí ukáže pravou tvář - na Sunset Trip ji okradou o sbírku elpíček. Potká ale barmana Drewa, který jí pomůže a u majitele podniku, v němž pracuje, jí domluví místo servírky. Klub ale prochází finanční krizí a jeho majitel musí vymyslet, jak podnik zachránit. Rozhodne se proto pozvat na koncert slavnou rockovou hvězdu Jaxxe, který nemá jen příznivce, ale i odpůrce. Tím největším jsou starostova žena a její muž Mike Whitmore. Oba organizují protesty před klubem s úmyslem ho uzavřít a tak vymítit "Sex, drogy a Rock 'n' Roll" z Los Angeles. Drew a Sherrie se do sebe zamilují a on začne skládat píseň, ve které jí vyznává lásku. Jaxx v den koncertu není v takové kondici, aby mohl vystoupit. Sherrie ho ale přesvědčí, aby poslal na jeviště Drewa a jeho skupinu Wolfgang von Colt.

Zdroj: Nova

režie:
Adam Shankman
 
 
hraje:
Tom Cruise (Stacee Jaxx), Julianne Hough ( Sherrie Christianová), Diego Boneta ( Drew Boley), Russell Brand ( Lonnie), Alec Baldwin (Dennis Dupree), Malin Akerman (Constance Sacková), Bryan Cranston (starosta Mike Whitmore), Paul Giamatti (Paul Gill), Catherine Zeta-Jones (Patricia Whitmoreová), Will Forte (Mitch Miley), Kevin Nash (Staceeyho bodyguard), Mary J. Blige (Justice), Tyne Stecklein (Staceeyho fanynka), Jordana DePaula (číšnice), Karelix Alicea (Sinnamon), Indra Patel (rockerka), Veronica Viruet Simpson (fanynka skupiny Arsenal), Anne Fletcher (protestující matka), Aniela McGuinness (servírka), Veronica Berry (Louise), Deborah Gibson (rockerka), Denise Faye (protestující matka), Julie Anne (tanečnice), Jessica Guadix (tanečnice), Kary Musa (Staceeyho fanynka), Sarah Dandashy (rockerka), Vivi Pineda (servírka), Lacey Toups (dívka), Carmela Zumbado, Jimmy Dempster (Rocker), Tara Nicole Hughes (tanečnice), Nicholas X. Parsons, Jenyne Butterfly (tanečnice ve Venus clubu), Cris Judd (tanečník - Venus club), Sophie Cook (fanynka), Margeaux Jordan
 
 
scénář:
Chris D'Arienzo, Michael Arndt, Justin Theroux
 
 
kamera:
Bojan Bazelli
 
 
hudba:
Jon Bon Jovi ("Wanted Dead or Alive")
 
 
kostýmy:
Carolina Wong
 
 
střih:
Emma E. Hickox
 
 
výtvarník:
Paul D. Kelly, Elizabeth Boller
 
 
zpěv:
Julianne Hough ("Sister Christian / Just Like Paradise / Nothin' But a Good Time", "Waiting for a Girl Like You", "More Than Words / Heaven", "Wanted Dead or Alive", "Harden My Heart", "Shadows of the Night", "Here I Go Again", "Any Way You Want It", "Every Rose Has Its )
 
 
zvláštní efekty:
James Carter
 
 
animace:
John Kasprzak
 
 
koproducent:
Barry Habib
 
 
vizuální efekty:
Max Dennison, Patrick Jarvis, Natalia de la Garza
 
 
výprava:
Jon Hutman
 
 
producent:
Adam Shankman, Matt Weaver, Scott Prisand, Jennifer Gibgot, Garrett Grant, Tobey Maguire
 
 
digitální efekty:
Claudio Gonzalez
 
 
kaskadér:
Chris Brewster, Kevin Ball, Jodi Lyn Brockton
 
 
casting:
Caitlin McKenna-Wilkinson
 
 
asistent producenta:
Katie Rotolo
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.